Hypnose

Hypnose i Horsens

Hypnoterapi


Hypnoterapi er samarbejdet mellem klient og hypnoterapeut.

Det er ikke det de fleste forstiller sig, ud fra at have set i tv eller til en forstilling i cirkus. En hypnotisør der får folk til at stå på et ben og sige som en kylling, høre til scenemagi også kaldt aftalt spil. Det er en meget lille gruppe mennesker der kan gå så let i hypnose og derved gøre som hypnotisøren på senen viser sit puplikum.


Hypnose har det formål at ændre gamle destruktive adfærds mønstre, som du har tillært dig i din opvækst / liv. Vores hjerne diktere hvad den har lært, hvad den er blevet fortalt tilstrækkelig mange gange. det kan være alt fra. du spiser det du har øset op. og derved udvikler et problem med fedme. til pas nu på over vejen og derved udvikler en angst for at man ikke kan færdes ude i verden. mit job er at finde ind til hvorfor du har de udfordringer du har og via hypnose få ændret på dine udfordringer.


Vores første møde er altid et møde hvor jeg skal lytte til dig og hvad du mener der er din  udfordring og sammen graver vi ind til hvornår dette problem er opstået, vi vil lave en lille hypnose, som du kan vælge at optage og bruge dagligt der hjemme. denne hypnose lydfil vil forstærke vores næste møde der er en lille samtale og en dybere hypnose, nogle mennesker har brug for  flere hypnose besøg, andre er så klar på at slippe det der ikke skaber glæde at de kun bruger to besøg.


I mit arbejde som hypnoterapeut anvender jeg flere forskellige metoder.
Bl.a. den klassiske suggestionsterapi, Ego-State terapi ogEricksonian terapi.


Kombinationen af forslag og indsigt resulterer i øjeblikkelig ændring af adfærd. Ændringer som vokser sig stærkere for hver dag der går.

Hypnoterapeuten kan altså ikke fjerne det ubehagelige med et trylleslag. Men ved hjælp af hypnosen og hypnoterapi, kan man hurtigt og effektivt hjælpe sig selv.

Hvordan er session foregår, og hvor mange sessioner du skal regne med, kan du læse mere