Englen fra Viby

Om Bogen

Englen fra Viby

"Jeg er den forandring jeg ønsker at se i verden"

Denne tankegang har været med til at danne denne bog.

Se hvornår og hvor der kommer foredrag her...


Hvorfor denne bog :


Jeg har fra helt lille altid vist, at der ville komme en bog og en film om mig og mit liv, samt den forandring jeg er med til at skabe.


Jeg har altid kunnet mærke folks smerte og har skullet lære at håndtere mine evner. Først som voksen er jeg gået fra at tænke, at det jeg kunne var en forbandelse, til at se det som en gave,som  jeg nu kan bruge til at hjælpe mine medmennesker med til et lykkeligere liv.


Jeg ønsker med bogen, at give jer der læser den, et indblik i jer selv, balance mellem jer og andre, og en stor universiel forståelse for hvordan alt hænger sammen.Hvordan er den blevet til

Jeg husker det som en dag, hvor jeg ikke havde så travlt, vejret var så godt, at jeg kunne gå ud i haven. Telefonen ringede, på denne dag var det mig der tog telefonen, tror Alice havde fri.

I den anden ende af røret, var der en mand, jeg mærkede tydeligt, at denne mand var tung og negativ og meget tvivlende på mine evner, hvilket ikke er uforståeligt, for det man ikke kan se, har man svært ved at forstå. Manden var Flemming Østergaard, som gerne ville have en tid, han sagde ikke så meget om hvad og hvorfor. Jeg husker mest, at der var noget specielt over ham, og det giver nu mening, for han endte med at ville lave denne bog sammen med mig.


Dagen hvor Flemming skal komme er meget som alle andre dage, jeg starter morgenen med at bede englene om at  være tæt på, og hjælpe mig med at hjælpe de klienter der kommer.

Det banker på og inden jeg åbner døren, kan jeg mærke, at det er en meget sort sky der vil ind, jeg åbner døren og en kæmpe mand, han er høj, bred og ansigtet er krummet sammen i et tynget udtryk, på trods af at han smiler og siger pænt goddag. Jeg tænker puha han trænger virkelig til en masse kærlighed, forståelse og indsigt.


Vi går ind i klinikken og har en skøn time, vi snakker med hans afdøde far, ser på hans liv, og stille og roligt kan jeg fornemme, at han får mere glæde og gnist i øjnene, han tænker højt, så jeg kan høre, at han er imponeret over, at jeg ser ting der ikke er muligt at google.( griner tit over at folk tror man kan og at man gider google for at overbevise dem om hvad).


Flemming ender med at booke en ny tid, og da han går efter vores andet møde siger han på vej ud af døren, det du kan, skal der skrives en bog om. Jeg svarer bare du kan ringe til Alice min sekretær og aftale nærmere. Det gjorde Flemming og det blev til 32 fantastiske timer.


Vi fik snakket om universet, englene og om min ekstreme opvækst. Vi snakkede om 9/11 og om et utal af andre ting. Flemming er meget optaget af verdens økonomien, om de forskellige mord på kendte personer. Så vi endte med, at komme næsten alle livets sorger og glæder igennem , de store ting der er sket i verden, hvordan det skete, hvem dræbte hvem og hvorfor. Det har været en fantastisk rejse.


Jeg glæder mig meget, til at dele denne rejse med jer, glæder mig til de foredrag jeg bliver inviteret til at holde, til at møde mine læsere og give dem et ord med på vejen.Hvem er Cilje

Ønsker du en bog tilsendt med privat besked.


Så send en mail med navn og foto af den der skal have bogen, samt modtagerens adresse, pris 400 kr

Mail : englenfraviby@gmail.com

Eller køb bogen her..


"Opgaver er blot gaver oppefra, som vi skal lære at pakke op." 

- Cilje Tinemari TiemrothMine Mantraer

"I am the person I want to meet. I treat myself and others the way I want to be treated."


"Jeg er den forandring jeg ønsker at se i verden"


Hvis vi slipper forventningerne, finder vi vores indre lykke.


"Jeg elsker mig selv, så andre kan se, hvordan jeg vil elskes"


"Jeg elsker det liv jeg har valgt,  jeg er taknemmelig for de lektioner livet har lært mig"


"Medgang og modgang er livets gaver. Pak gaven op og hold fokus på værdierne"