Kvindens orgasmer

Kvindens orgasmerAt få en orgasme kan være svært for kvinden

 

Størstedelen af kvinder kan få en klitoris orgasme, hvor hele 80 % af kvinder har svært ved at få en skede orgasme. Med denne viden kan I slappe lidt af, og snakke om hvad kvinden kan lide.


VIGTIGT er det at du som kvinde ikke tænker at din partner selv kan regne ud hvad du mærker på din krop, det betyder at du må kærligt guide din partner til at gøre det som virker for dig, på den pågældende dag.


Her på siden vil der være vejledning til forskellige orgasmer, som I kan prøve af. Husk at snakke om det og guide hinanden, så det bliver en succes. Som kvinde er det vigtigt, at du ikke gør det til en opgave, at I skal give dig en orgasme. Det er vigtigt, at jeres fokus er på, at det I gør føles dejligt mere end det er, at det skal lykkes jer at få en skede orgasme.

 

Husk at træne bækkenbundsmusklerne

En meget vigtigt ting, som er afgørende for at kunne få orgasme, er at træne bækkenbundsmusklerne. Har man veltrænede bækkenbundsmuskler, kan din orgasme føles mere intens, da du kan spænde mere op i underlivet, og mærke den massage hans penis giver. Med trænet bækkenbund er det lettere at få flere forskellige slags orgasmer


De forskellige typer orgasme er:


Klitorisorgasme: En intens orgasme, som opnås ved stimulation af klitoris. Her er det vigtigt, at du som kvinde guider manden, da vi som kvinder er meget forskellige. Nogle er den ene dag utrolig følsom, og en anden dag skal der et lidt hårdere tryk til. vigtigt er det, at du som kvinde guider manden. En god guide regel er, at I aftaler han kan høre på dit stønnen, om det er dejligt eller ikke helt som det skal være.


Vaginalorgasme: Opnås ved stimulering af en kombination af skedeåbning, livmodermund og klitoris under samlejet. Giver en stærkere følelse af orgasme end klitorisorgasme. Det kan være svært, at få til at virke ved samleje med ikke ved berøring med hånden, prøv jer frem. Jeg vil sige, det er vigtigt, at kvinden kender sin krop, og selv har været på opdagelse. Dette kan gøres ved, at hun udforsker sig selv eller ved at hun guider sin mand.


Analorgasme: Opnås ved anal- og klitorisstimulering. Denne type sex kræver for de fleste glidecreme, da det ikke er sundt, at udvide huden hurtigt, så en stille samleje med creme. Husk at snakke sammen, ikke alle er til denne form for sex, så drøft det nøje inden. Mange par køber hjælpemidler i voksen lejetøjs forretninger for at stille og roligt at opleve denne orgasme/ samleje.


Sprøjteorgasme: Ca. 10 procent af kvinder sprøjter før, under eller efter sex. Så det handler ikke om at ramme det eneste sted på kvinden, og ikke alle kvinder bryder sig om at sprøjte. Så snak om det inden i jagter noget, der kan være umuligt. Husk at samleje er en leg fyldt med nydelse - ikke fyldt med at jagte noget.


Multiorgasme: En serie orgasmer, der kommer som perler på en snor, uden at man behøver at stimulere imellem orgasmerne. Her vil jeg råde jer til, at have masser af tid og kende jeres krop. Tantra kan hjælpe med til at lære det, og for at dette blivere lettere for jer.


Oralorgasme

Mange elsker oral orgasme. Det er tungen på klitoris eller et blow job. Det er vigtigt I snakker sammen, og guider hinanden. Nogle kvinder skal have det meget blidt og andre hårdt. Nogle kan lide, at han har fingeren oppe i hendes skede imens andre ikke kan. Ved et blow job er det vigtigt, at  du guider til hvad du nyder, dette skal gerne være en nydelse for begge, husk penis hovedet kan være ultra følsomt.


Samleje orgasme

Når i ligger og elsker med hinanden, er et af det gode triks at sænke farten og sætte farten op, kvinden skal føle du har tid til hende, og ikke bare tænker med din ven mellem dine ben, hun bruger de første 25-30 min på at blive klar til samlejet, her ligger du en masse enrgi i at hun kan nyde, snak sammen om hvad forspil er for jer. For nogle par kan det triks at ligge en pude under hendes baller så hun er lyftet lid gøre at han rammer både klituris og skedens g-punkt på samme tid.


Hvor sidder kvindens g-punkt:

G-punkt1:Det magiske g-punkt. Men hvor er det helt præcist placeret.Kan det variere fra kvinde til kvinde. Kvindens g-punkt er lige så forskelligt som kvinder der eksistere det har hver deres størrelse. Det ligger på forsiden af skedevæggen, cirka 4-7 centimeter oppe, du finder det ved at stikke fingeren op peje op mod navlen og trække til bage, som hvis du lavede tegnet kom hend til mig. Det kan når hun er ved at blive ophidselse føles som et lille, glat område i skeden, men husk alle kvinder er forskellige, så snak sammen og find det stille og roligt, pas på det ikke går hend og bliver en jagt på at finde stedet, nydelse er vigtigere.


G- punkt 2: G-punktet er det glatte områdetmellem urinrørsåbningen og vaginalåbningen og kan stimuleres ved at stryge op og ned med en eller to fingre mens det er vådt og glat, det hjælper at strejfe klituris ind i mellem.

 

G-punkt 3: G-punktet er et af de vigtigste punkt, når kvinder skal tændes. Det er et punkt som sidder på ryggen cirka fem cm over bagdelen, her skal du være meget blid, røre uden at røre, det åbner hende op og tænder hende, er du for hård vil det være dejligt men ikke sexuelt sitmulerende.
Få gode råd og videoer her på denne side....."Smiling is infectious

You catch it like the flu

When someone smiled at me today

I started smiling too

I walked around the corner

And someone saw me grin

When he smiled I realised

I had passed it on to him

I thought about the smile

And then realised its worth

A single smile like mine

Could travel round the earth

So if you feel a smile begin

Don't leave it undetected

Start an epidemic

And get the world infected."