Familie Coaching

Familie CoachingI alle familier kommer der udfordringer, og for nogen er det meget store udfordringer, i har måske snart prøvet alt, i forstår ikke barnet, Barner opføre sig uforståeligt, og i er måske grundet afmagt begyndt at toppes.

Jeres drøm om en familie er ikke helt som den virkelighed i levet i.

 


Oplever i lidt af dette så har jeg redskaberne til jer:


  • Tænk på en ny måde.
  • Få et godt liv, med dine børn uden de store problemstillinger.
  • Få redskaber til at forstå hinanden.
  • Få værktøjer til at takle og forstå jeres børn.
  • Hvordan forstår i børnene.
  • Hvordan hjælper vi vores børn med at have et godt selvværd.
  • Mange forældre snakker forbi hinanden, men tror at de snakker samme sprog og der igennem mister overblikket, og ender i at diskutere med hinanden.
  • Forældre lav altid en velovervejet handlings plan, før i aftaler jeres tilgang til barnet.Det er ikke alle børn som ikke lige passer ind eller som reagere på en uhensigtsmæssig måde der høre til gruppen særlig sensitive, der er også børn der har nogle oplevelser via skilsmisser, eller bliver drillet i skolen, det kan være de er generte, eller bare føler sig anderledes. disse børn har brug for tydlig guidning fra de voksne. Her er det vigtigt at i er enige i jeres støtte og kan komunikere med hinanden.Særlig sensitive børn:

Det at have et barn der er særlig sensitivt, kan som forældre være en udfordring. Både som forældre, men også som par. Ofte skal man først

opdage at barnet er anderledes, det er forskelligt hvor hurtigt det bliver tydeligt, men omkring 3-5 års alderen begynder daginstitutionen at give udtryk for at dit barn, har en eller anden form for forskel fra de andre børn i gruppen. Det er ofte i form af social adfærd så som indadvendt eller udad-reagerende, det kan være mangel på at modtage kollektiv besked, eller at den færdes bedst i sin egen verden.


I oplever i hjemmet at barnet trækker sig eller bliver hysterisk, at barnet har let til tåre og vrede, og genertheden er mere en beskyttelse for ikke at være sammen med de andre børn. De fleste børn er beviste om at de er anderledes. I min familie, med mine 3 særlig sensitive børn kalder vi det ikke anderledes, men unikke.


Børn lære ved at se på de større børn, og ved at kopiere dem, disse særlige børn opdager, at de ikke kan følge med de andre eller forstå deres adfærd, eller at de andre børn er langt bag efter i forståelse, de kan lyde gammel kloge, og lege med de større børn eller tage styringen af legen. De kan også være i den anden grøft, og lege med de mindre børn og mangle sprog og motorik.

I mit foredrag vil vi komme ind på de forskellige børn og hvordan vi som forældre til disse skønne børn kan hjælpe dem, denne gruppe af børn er utrolig spirituelle og åndelige. Vi vil snakke om hvordan i kan takle børnene, så i har succes i familien og disse børn kan deltage på lige vilkår, som de andre børn. Det er vigtigt at i har spørgsmål denne aften, for på denne måde at få redskaber med til jeres børn og parforhold.

Et stærkt parforhold er vigtigt i disse familier, for man er ofte konstant på vagt for at hjælpe eller afhjælpe omkring jeres unikke børn.

I er også velkommen til at få en privat time med mig hvor vi mødes enten ved jer eller hos mig.


Jeg glæder mig til at hjælpe jer til at få jeres forhold forbedret både til jer, dig selv og jeres børn.

 

Par og familie Coachen

Cilje Tinemari Tiemroth


EGEN HISTORIE


Cilje har stået i lære hos en ældre dame der var terapeut og pyskolog, og familie coach.


Cilje siger:

Jeg var lige startet på min uddannelse som frisør, den gang skulle vi bestå pyskologi for at kunne blive frisør, jeg elskede det fag og snakkede gerne om det når jeg var i salonen. Nu har jeg via min egen opvækst som ultra særlig sensetivt barn og forældre der var psykisk syge, hvilket man idag omtaler som dysfunktionel familie oplevet meget.


En dag ordnede jeg hår på Grete som var byens kloge kone, jeg var meget interesseret i alt hendes viden, og det munnede ud i at jeg kom i lære hos hende et par dage eller 3 om ugen i 4 år.


Hun lærte mig hvordan forældre og børn fungere og parforholdet fungere. Jeg var med hende ude og besøge familie og sad med i konsultationen, for som Grete sagde så skulle jeg kunne hendes håndværk til når hun ikke var her mere. det var 4 meget spændende år.


Nu har jeg så selv her i mit voksne liv fået 3 meget specielle børn alle 3 med særlige behov. nogle af mine børn har fået diagnoser og en har ikke. Mine børn har lært meg meget om de særligtsensetive børn og diagnose børn, jeg har siden 2001 begyndt min egen erfaring som forældre til denne type barn.


Jeg har op igennem livet været i forskellige forhold lige fra alkoholikeren til den dominante mand til ham der havde brug for en ekstra mor, til ham der aldrig var hjemme pga arbejde, alt imens jeg havde disse skønne men meget udfordrende børn, så ud over at have læst hos Grete har jeg også læst i livets erfarings bog og lært meget af min rejse.

 

Jeg forstår at en familie er en helhed, ikke kun far mor og børn, det er hele hverdagen og alt det der er i vores hverdag der skal være i balance, jeg ved balancen kan være svær selv at finde når man er træt og ikke kan se sig ud af konflikterne.


Ønsker du hjemme besøg skal du kontakte os på 60140228.


Ønsker du at komme i klinikkken så book en tid på vores online booking oppe i højre hjørne

Andreas på 11 har lært at finde ro han siger til mig inden han går for sig selv, mor jeg skal lige tømme hjernen, Andreas høre til den type dreng der er udadreagerende. når han er misforstået bliver han rasende og kan kaste med ting. fra 1,5 år gammel smed han sig på gulvet og hamerede sine hænder og pande ned i gulvet.


Idag er han ikke sådan han er rolig med meget få udbryd.