Om Englehuset

Om Englehuset

Hvad er?

Englehuset er et sundheds hus, vi hjælper med at finde glæden til livet, redskaberne til at forstå sig selv og andre. Vi er alle sprituelle og åndelige i vores tankegang, men med benene solidt plantet på jorden men en masse jordforbindelse, vi ønsker at bringe det spirituelle ned på jorden ikke være højt flyvende. Vi underviser i både den spirituelle verden og den jordnære verden. Via vores forskellige workshops samt vores skole Angel Coach. Vi laver selvudviklings rejser for alle, disse rejser er for dem der ønsker at lære noget om dem selv og få redskaber til et lykkeligere liv.


Hvem er?

Englehuset er startet op af Cilje Tinemari i 2011 og ændrede navn til Sjælens sundhedshus da Clara overtog virksomheden og hun har sammen med Cilje fået virksomheden til a vokset sig større og større.

Alle er vi igang med at hjælpe alle vores dejlige klienter med et lykkeligere liv.En episode fra dagligdagen; En af kontordamerne skriver til Cilje om noget arbejdsrelateret på en søndag, hvortil Cilje svarer "DU HAR FRI". Hun svarer Cilje; "jeg elsker mit job og ved, at har jeg brug for fri, så får jeg det uden brok fra dig, så nu vil jeg gerne arbejde lidt idag og mest for min egen skyld". Dette er et godt eksempel på, hvordan de ansatte har det, og at vi arbejder ud fra at  der hvor en medarbejder har det godt - vil medarbejderen arbejde godt.


Hvor er?

Englehuset er i

Horsens hvor Cilje Tinemari har klinik

på Priorsløkkevej 120

 


Hvorfor er? 

Vi har et ønske og det er at hjælpe de mennesker vi har i vores hænder med at finde deres egen indre kerne og værdier, for på den måde vil de kunne skabe det liv de selv føler er værdigt for dem. Vi har alle i sundheds huset en lang række erfaringer fra eget liv, og en masse viden vi gerne deler ud af, vi gør et både via terapi og alternativ behandling. alle er vi clairvoyante og har en kontakt til engleriget og universet, vi er alle forskellige og alligevel ens.


Hvornår er?

Vi har et booking system hvor du kan oppe i højre hjørne klikke på booking og der igennem finde i dit egen tempo en tid og en behandling. eller tilmelde dig vores skoler og foredrag eller en workshop. Hvis du ikke kan finde det du søger eller på nogen anden måde får behov for hjælp skal du endelig ringe til os og så vil vi hjælpe dig ring på 60140228.


Klik her for adresseoplysninger og kørselsvejledning mm.


Sociale Medier

"Opgaver er blot gaver oppefra, som vi skal lære at pakke op." - Cilje Tinemari Tiemroth