Hypnose session

Hypnose session

Session


En hypnose session varer som regel 1½ time.

En hypnose session starter altid med en samtale, hvor vi drøfter problemet og sammen aftaler hvilket mål vi arbejder hen imod. Det er her du kan fortælle mig alt hvad der er relevant, og jeg kan stille spørgsmål til dig.


Dernæst kommer selve hypnosedelen, hvor vi i fællesskab finder løsningen på dit problem.
Efter selve hypnosen taler vi om de ting der eventuelt er dukket op i hypnosen, og om det videre forløb.


Nogen håber på små mirakler, håber at hypnoterapeuten ved et trylleslag kan fjerne problemet. Så enkelt er det desværre ikke. Det er et samarbejde.
Alle ændringer er klientens egne, hypnoterapeuten planter bare små kim, og leder klienten hen til den selvindsigt der med det samme skaber forandring.


Hypnose session


Et terapiforløb strækker sig som regel over 2-5 hypnose sessioner. Det er ikke muligt at angive et fuldstændig præcist antal sessioner der skal til.

Det afhænger fuldstændig af hvor dybt forankret problemet er, hvor længe det har været der, og hvor opsat man er på at slippe

Hvad kan behandles

Hypnose kan behandle mange problemer. Ofte tager vi faktisk selv en tur, for eksempel når vi “falder i staver” eller dagdrømmer, eller når vi bliver helt opslugt af eksempelvis en rigtig god bog. eller når vi både bevidst og ubevidst fortæller os selv hvad vi kan og ikke kan finde ud af.


Den behagelige afslappethed man opnår i hypnose, er absolut værd at unde sig selv i en ellers stresset hverdag, så selv om man ikke har et konkret problem, vil de fleste alligevel føle at de har det bedre efter hypnosetilstanden.


Hypnose kan behandle mange problemer

Når man så er dybt afslappet i sin krop og sit sind, er det nemt at slippe af med adfærdsmønstre, der bremser os i vores hverdag. Man er klar til at blive den bedste udgave af sig selv.

Det kan være præstationsangst eller eksamensangst, både hos sportsfolk, erhvervsfolk og studerende. Men selvfølgelig også generel angst eller fobier.

Det kan være spiseforstyrrelser, både som almindelig overvægt eller som anoreksi eller bulimi.

Også mange former for usikkerhed, nervøsitet og lavt selvværd kan afhjælpes med hypnose.

Afhængighed af tobak, alkohol, euforiske stoffer samt spilkan fjernes med hypnose, hvilket efterhånden er blevet alment kendt.

Endvidere er der rigtig god erfaring med hypnose i forbindelse med stressbehandling samt PTSD, samt depression og søvnproblemer