Par Coaching

Par CoachingFå overskud i din / jeres hverdag

 

Det er det min hensigt at give dig / jer nogle redskaber til at se mulighederne i de besværlige situationer,der dræner os for energi. I vil få vejledning samt redskaber til en lysere og mere positiv hverdag i parforholdet, familie livet eller i dit singel liv.

 

Så du vil se fordelene i de svage sider og lære de stærke sider bedre at kende, hvordan du udnytter dem, samt hvordan du komunikerer dig selv du med succes.

 

For nogen er hverdagen blevet en lang opgave, man får ikke snakket sammen, som før man får børn. Man får ikke rørt nok ved hinanden. Sex er der ikke overskudt til. Måske hakker I på hinanden, og syntes at I er ved at glide fra hinanden.

 

Jeg mener, at det første skridt til overskud er at lære sig selv at kende på godt og ondt og acceptere sig selv, som den man er. Vi vil derfor arbejde med selvværd og selvtillid, samt hvordan mand og kvinde vil kunne snakke samme sprog. Dette vil give overskud.

 

Det kan godt være krævende, at få hverdagen til at hænge sammen med børn, arbejde og det huslige.

Når man bliver en familie med børn har man ofte delt opgaverne op uden rigtig at indrage hinanden i hverdagen.

Der er ikke så meget tid til det, som plejede at give glæde, såsom tid til venner, fester og kæresteture.

Vi vil sammen med jer og dreje de negative tanker til noget positivt.

 

Vi vil snakke om holdninger til livet og vende negative holdninger, der tager meget energi, om til mere positive tanker. Vores humør smitter af på omgivelserne.


Forstå og få tillid til hinanden


Derfor er det vigtigt, at være opmærksom på hvilke signaler vi sender ud til andre og modtager tilbage. Hvad ønsker du at signalere, og hvad ønsker du at modtage. En positiv holdning giver positiv respons tilbage til dig.

Sammen vil i lære hvordan i tyder hinandens sprog, så i kan opfylde hinandens ønsker.

 

I vil få redskaber til at snakke sammen.

Hvordan ønsker i jeres dag skal se ud ?

Hvad er dine ønsker for dit liv ?

Hvordan får i begge jeres ønsker opfyldt ?

 

Trygheden i at kende hinanden og stole på sin partners kærlighed giver selvtillid ,overskud, kærlighed og lyst til hinanden. At finde kærligheden igen giver lysten til at vide mere om hinanden.

Vi vil snakke om personlig udstråling, som afspejler vores indre velvære.