Børn med særlige udfordringer

Børn med særlige udfordringer

Et underholdende foredrag fyldt med løsninger og redskaber til din børne opdragelses situationer.

 


 • Tænk på en ny måde.
 • Få et godt liv, med dine børn uden de store problemstillinger.
 • Få redskaber til at forstå hinanden.
 • Få værktøjer til at takle og forstå jeres børn.
 • Hvordan forstår i børnene.
 • Hvordan hjælper vi vores børn med at have et godt selvværd.
 • Mange forældre snakker forbi hinanden, men tror at de snakker samme sprog og der igennem mister overblikket, og ender i at diskutere med hinanden.
 • Forældre lav altid en velovervejet handlings plan, før i aftaler jeres tilgang til barnet.


Det at have et barn der er særlig sensitivt, kan som forældre være en udfordring. Både som forældre, men også som par. Ofte skal man først

opdage at barnet er anderledes, det er forskelligt hvor hurtigt det bliver tydeligt, men omkring 3-5 års alderen begynder daginstitutionen at give udtryk for at dit barn, har en eller anden form for forskel fra de andre børn i gruppen. Det er ofte i form af social adfærd så som indadvendt eller udad-reagerende, det kan være mangel på at modtage kollektiv besked, eller at den færdes bedst i sin egen verden.


I oplever i hjemmet at barnet trækker sig eller bliver hysterisk, at barnet har let til tåre og vrede, og genertheden er mere en beskyttelse for ikke at være sammen med de andre børn. De fleste børn er beviste om at de er anderledes. I min familie, med mine 3 særlig sensitive børn kalder vi det ikke anderledes, men unikke.Børn lære ved at se på de større børn, og ved at kopiere dem, disse særlige børn opdager, at de ikke kan følge med de andre eller forstå deres adfærd, eller at de andre børn er langt bag efter i forståelse, de kan lyde gammel kloge, og lege med de større børn eller tage styringen af legen. De kan også være i den anden grøft, og lege med de mindre børn og mangle sprog og motorik.


I mit foredrag vil vi komme ind på de forskellige børn og hvordan vi som forældre til disse skønne børn kan hjælpe dem, denne gruppe af børn er utrolig spirituelle og åndelige. Vi vil snakke om hvordan i kan takle børnene, så i har succes i familien og disse børn kan deltage på lige vilkår, som de andre børn. Det er vigtigt at i har spørgsmål denne aften, for på denne måde at få redskaber med til jeres børn og parforhold.


Et stærkt parforhold er vigtigt i disse familier, for man er ofte konstant på vagt for at hjælpe eller afhjælpe omkring jeres unikke børn.

I er også velkommen til at få en privat time med mig hvor vi mødes enten ved jer eller hos mig.


Jeg glæder mig til at hjælpe jer til at få jeres forhold forbedret både til jer, dig selv og jeres børn.

 


Foredrag med Cilje Tinemari

Billet pris 200 ,-

Informationer om; dato, klokkeslæt samt adresse og by kommer.


              Tilmelding

Tilmelding på 60140228.

Send os en mail

kontaktenglehuset@gmail.com

Eller:

Klik på her for at tilmelde dig vores events

           Book til et event

eventenglehuset@gmail.com

             Husk at medbringe

 • Dit gode humør
 • En masse skønne spørgsmål
 • Din billet

Billet prisen er:

Hvorfor komme til dette foredrag:

Har du knas i familie livet eller parforholdet, du er måske singel og ønsker at finde den rette og holde på ham, ønsker du redskaber til at forstå det modsatte køn, så vil du lære en masse ved at deltage.