Engleaften

Engleaften

Cilje Tinemari Tiemroth​ " Englen fra Viby"


Kommer rundt i landet og holder et fantastisk lærerigt foredrag, så er du nysgerrig på engle og det spirituelle eller har læst bogen Englen fra Viby så køb en billet.


Det bliver en dejlig humørfyldt engleaften, fyldt med redskaber til dig og dit liv, denne aften er en aften, hvor du vil få beskeder fra din skytsengel og fra universet. Der vil være en meget høj og healing energi i denne aftens oplevelse. Så tør du spørge ind til dit liv, eller vejledning til hvad du kan gøre for at få det du søger og ønsker, måske spørge ind til hvorfor du ikke når der hen hvor du vil hen med dit liv, søger du svar på disse ting, så vil denne aften berige dig meget.

Cilje Tinemari vil også vejlede i, hvordan du lettere selv kan lære at bruge din skytsengel, så du kan få hjælpen til dit daglige gøren. Cilje har arbejdet med engle siden hun var 3 år gammel og forklarer tingene på en menneskelig jordnær måde.

Så mød op med masser af spørgsmål til dit liv og få en fantastisk aften, der uden tvivl vil give dig en masse skøn energi og redskaber til dig.


Hvor er det næste event:

Pris alt efter hvor i landet

150-250,-

Klik på vores Kalender for at tilmelde dig events.


           Tilmelding

kontaktenglehuset@gmail.com

Har du spørgsmål ring på 60140228 eller send os en mail på

kontaktenglehuset@gmail.com

Eller:

Klik på her for at tilmelde dig vores events

           Book til et event

kontaktenglehuset@gmail.com