Soul Coach/ Angel coach

Sjæle vejleder :

Soul coach Uddannelsen

NY VIDEO ER PÅ VEJ

Hvad gør vi som er specielt i vores undervisning/ skole:


Vi underviser DIG ikke gruppen men i en gruppe, det betyder at undervisningen er ud fra hvor DU er, den enkelte kusist er i SIN udvikling, og hver af jeres udvikling, vil gavne hver af jer som en gruppe, vi er næsten altid 2-3 undervisere tilstede, det betyder at den enkelte kan få den hjælp og undervisning som den har brug for.


Vi tror på:

At forskelle er lærerige, så derfor deltager både helt nye inden for det spirituelle såvel som meget garvede, og dette gør denne uddannelse UNIK.


Hvad har vi ekstra:

Vi har en gruppe der bliver dit nye netværk og nye engle familie sådan så du aldrig står alene i denne udvikling og der altid er nogen som kan hjælpe dig, både med sturderende såvel som lære og færdig uddannede, denne lukkede gruppe er på facebook

 Kan alle tage denne uddannelse ?


Ja alle kan tage denne uddannelse hvis de har interesse for det åndlige og selvvudvikling


Bliv Uddannet som Angel Coach


Hos Englehuset har du mulighed for, at blive uddannet Angel Coach og ligeledes uddannet Angel Coach underviser. Disse uddannelser opnås kun igennem Englehuset.Mere om Angel Coach uddannelsen


At blive Angel Coach er en unik uddannelse i healing, clairvoyance, inkarnerings massage mm., og du vil tilmed opnå en overskuelig helhedsforståelse af den spirituelle verden. Du vil også lære hvordan du på den mest kærlige og hensigtmæssige måde kan bringe himlen ned på jorden til gavn for både dig selv og dine medmennesker. Du vil selv få taget fat på egne udfordringer og få et kærligt og kraftigt selvudviklings skub i den rigtige retning.


Vigtig viden:


Denne uddannelse er en selvudviklings uddannelse, det vil sige du skal ønske at udvikle og forstå dig selv. denne uddannelse kan bruges som et erhverv eller som et kæmpe redskabsskur fyldt med redskaber til selv forståelse samt forståelse for andre, dit syn på livet vil blive lysere og redskaberne vil flytte dig i retningen af større indre lykke.


Hvad bliver jeg uddannet i:


      Modul 1 :

      Er de første 1-2-3-4

      ud af 16 weekender


  Clairvoyance er dette moduls tema 


  • Weekend 1 : Første møde vi har med hinanden, vi skal igennem chakra viden da det er sjælens bolig og lære to teknikker, i at åbne og lukke os op til vores evner, vi skal finde ud af hvilken evne der er vores primær og hvilke andre evner der eksistere, som vi også skal lære at bruge igennem uddannelsen. vi vil snakke adfærds forståelse og kigge på vores nærmeste og blive klogere. samt lave en handleplan over din personlige udvikling med dine evner. Se filmen Pay it forward til denne weekend


  • Weekend 2 : Denne weekend handler meget om clairvoyance og hvordan man stiller ind på en på et menneske, her lære vi hvad man gør og hvad man ikke gør. vi lære at passe på vores egen energi samt bruge englene til at hjælpe os. i denne weekend får vi tildelt en engel som vi skal arbejde sammen med både derhjemme i hverdagen og på skolen.


  • Weekend 3: Indsigt i traume og hvordan det påvirker den enkelte lige fra fødsel til død, og hvordan man kan forløse det, her skal man lære om de 5 kærlighedssprog da de har stor betydning for det enkelt menneskes forståelse af de situationer den er i op igennem livet.Se filmen the Shack til denne weekend


  • Weekend 4 : Angel tapping er en ny gren af TFT hvor man arbejder med traumer og overbevisninger som man ønsker at slippe, dog er det sådan at slipper du noget skal du også indsætte noget mere brugbart for ikke at efterlade klienten tom, og det er det vi arbejder med i denne weekend.


        Modul 2 :

        Er weekend 5-6-7-8

        ud af 16 weekender


  Inkarnerings massage modulet (  hvis din hud er sart og ikke arbejder godt med mandel olie må du meget gerne have din egen olie med.)


  • Weekend 1 : Tolkning af ansigt samt krop, sygdomme samt bevægelse. vi vil i denne weekend lære at læse et menneske ud fra hvad vi kigger på hvad har i med i bagagen, både fysisk og psykisk, denne weekend får i også vist massagen sådan så i har et indblik og en forståelse for hvad i skal ende med at kunne og en visdom om denne form for massage.


  • Weekend 2 : Vi vil lære tagene af massagen og delvist tolkning af klientens psyke via at se på ryggen og jeres visdom om chakra og person tolkning, vi træner her på hinanden.


  • Weekend 3 : Hele massagen og den spirituelle del af massagen

  • weekend 4 : I denne weekend træner vi på kaniner,i inkarnerings massagen, kaniner som i selv finder og tager med, og vi hjælper jer selvfølgelig hvis det ikke er muligt for jer at finde kaniner. Vi har en gruppe på Facebook der hedder : Englehusets prøvekaniner til alternativ behandling. Her er der mange inde der gerne vil have behandling.
        Modul 3 :

        Er weekend 9-10-11-12

        ud af 16 weekender


  Dette modul er healings modulet


  • Weekend 1 : Soulinsigthfullness dette skal vi blive kloge på da det er en traume/ negativ overbevisnings adfærd forløsende værktøj, vi skal også lære (soul insight fullness) soulinsigthfullness healings metoden.


  • Weekend 2 : Englehealing, Engle viden og fjern healing, samt detox engle massage. denne weekend træner vi på hinanden, hvis din hud er sart og ikke arbejder godt med mandel olie må du meget gerne have din egen olie med.


  Til de næste to weekender skal du have set filmen Avatar nr 1


  • Weekend 3 : Rebirth healing, denne healing handler om at få fundet tilbage til sig selv, sagt farvel til de begrænsninger livet har givet, vi skal igennem en coaching og finde ind til traume og gaverne i traumerne, da vi som menneske kun bruger værktøjer vi har fundet gavnlige også selvom de ikke er det.


  • Weekend 4 : Empowerment Healing. Denne rejse som du tager din klient igennem afhjælper klientens negative overbevisninger og hvad der gør den er hvor den er i sit liv, den lader klienten op og døber den på ny. her lære vi hvilke værktøjer vi guider klienten i at bruge derhjemme samt at give denne healingsrejse.


        Modul 4 :


  Dette modul er guidet sjælerejser der er traumeforløsende.


  • Weekend 1 : Vi genopfrisker vores viden om de 5 kærlighedssprog, vi lære om barnets opfattelse og hvordan ikke gavnlige overbevisninger kan sætte sig usynligt og skabe en adfærd der ikke gavner den enkelte som voksen. vi lære at guide klienten ned igennem livet for at se på de situationer der har skabt denne ikke gavnlige adfærd.


  • Weekend 2 : Indsigt i hvad og hvordan karma opstår og opføre sig og en rejse der skaber balance i mellem klient og den nære relationer denne rejse hedder livstræ terapi.


  • Weekend 3 : Regressions terapi. en rejse tilbage til tidligerere liv, denne rejse kan ofte skabe en forløsning og en indsigt i klientens forståelse for deres relationer til de forskellige vigtige personer i deres liv, den kan også skabe en forståelse for egen adfærd, en forståelse der gør klienten kloger på sig selv og får derfor letter ved at navigere i sit liv.


  • Weekend 4 : Livskontrakt rejsen Denne rejse er til de klienter der har været i terapi i en periode og har arbejdet med sig selv og med soul coachen og er klar til at se på hvad den har skrevet under på at skulle lære i dette liv.

  Alle weekender er lørdag og søndag


  Læs her:


  Du skal selv have madpakke med, der vil være morgenmad hver morgen for dem, som ønsker det. Og frugt og kaffe og the hele dagen. Det vil også være muligt i frokost pausen at gå ud og købe din frokost mm. dert er inkøbs muligheder tæt på kursus lokalerne. Hvis du kommer langt fra er der hoteller/ airbnb i byen, eller måske en på holdet der kan have dig overnattende.


  Tidsrum:


  Alle dage fra kl. 9 - 19

  Adressen er i Skanderborg: Niels Bohrs Vej 49, Stilling  •  8660 Skanderborg


  Bøgerne vi anbefaler at i læser og der er * ud for de bøger du skal eje


  Spørg dine guider af Sonia Choquette

  Lydbogen Englen fra Viby

  Ærkeengle og opstegne mestre af Doreen Virtue. * denne bog skal medbringes altid

  Spirituelle løsninger af Wayne W. Dyer

   

  Livet er en gave skrevet af Gill Edwards

  Chakra-håndbogen skrevet af Shalila Sharamon og Bodo J. Ba * denne bog skal medbringes altid


  Soul Coach


  Pris for uddannelsen

  16 weekender

  48.000 kr.

  Der kan laves aftaler om anden betalingsform.:


  1. Pris pr weekend 3000 kr.

  Beløbet skal være indbetalt inden weekendens start.

  Depositum 1000 kr betales ved tilmelding.


  Først når kvitteringen på betaling er forevist, har man sikret sig en plads på uddannelsen.


  Tilmelding

  Du tilmelder ved at trykke

  her 


  Eller ved spørgsmål på mail:

  kontaktenglehuset@gmail.com


  Send os en mail med kvittering på at udannelsen, weekenden eller depositummet er betalt og modtag materialer til kurset. 

  __________________________


  Hvis du først en gang har taget alle modulerne på Angel Coach uddannelsen hos Englehuset, har du mulighed for at komme igen og deltage på de weekender, der er uddannelse i fremtiden.


  Vi har lavet den ordning at der kun er 4 pladser på hver week. til gengangere på Soul Coach uddannelserne.


  Hvis man ønsker at deltage på en af weekenderne, som genganger altså deltage på de hold du har været på før skal du booke dig ind som andet års elev, har du gået på Angel coach uddannelsen så send os en mail så vi sammen kan finde ud af det.

  _____________________

  Dato for kurser

  Alle dage fra kl. 9 - 19

  Lørdag - søndag

  Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 Skanderborg


  Modul 1 første weekend

  Den 22 & 23 april 2023


  Modul 1 anden weekend

  Den 20 & 21 Maj 2023


  Modul 1 treide weekend 

  Den 17 & 18 Juni 2023


  Modul 1 fjerde weekend 

  Den 12 & 13 August 2023


  Modul 2 første weekend

  Den 9 & 10 September 2023


  Modul 2 anden weekend

  Den 7 & 8 Oktober 2023


  Modul 2 treide weekend 

  Den 4 & 5 November 2023


  Modul 2 fjerde weekend 

  Den 2 & 3 December 2023


  Modul 3 første weekend 

  Den 13 & 14 Januar 2024


  Modul 3 anden weekend 

  Den 10 & 11 Febuar 2024


  Modul 3 treide weekend

  Den 9 & 10 Marts 2024


  Modul 3 fjerde weekend 

  Den 20 & 21 April 2024


  Modul 4 første weekend

  Den 18 & 19 Maj 2024


  Modul 4 anden weekend

  Den 1 & 2 juni 2024


  Modul 4 treide weekend

  Den 10 & 11 aug 2024


  Modul 4 fjerde weekend

  Den 8 & 9 sep 2024


  Eksamen dato aftales indbyrdes


  Angel coach sidste weekender

  Modul 3 treide weekend

  Den 24 & 25 September 2022

  Modul 3 fjerde weekend 

  Den 5 & 6 November 2022