Uddannelser

Uddannelser


"Tænder du et lys i mørket, er der ikke mørkt Længere." - Cilje Tinemari Tiemroth

 

Om uddannelserne i EnglehusetVelkommen til siden om Englehuset's uddannelser her finder du bogstaveligt talt uddannelser om alt imellem himmel og jord. Skønt vores uddannelser er forskellige af natur har de ét tilfælles, at give dig redskaber til et lykkeligere liv.


Angel Coach

På uddannelsen til Angel Coach, bliver det hurtigt klart for dig hvorfor du deltager, energien løftes og du lærer så virkelig enormt meget om dig selv, og ikke mindst hvordan du bedst hjælper andre i deres livssituationer, såvel som dig selv.


Du mødes med en følelse af guddommelighed på jorden ved englenes tilstedeværelse, du får igennem hele uddannelsen udrenset og udviklet dig som aldrig før. Du kan roligt glæde dig til at udvide din følelsesmæssige forståelse og kunnen, og som uddannet Angel Coach har du gennemgået en oprigtig transformation af dig selv i dette liv, en tranformation der er synlig og gavnlig for alle.


Som Angel Coach får du indsigt, evner og kompetencer inden for alle Englehusets spirituelle områder, du kombinere healing, inkarnerings-massage, clairvoyance, regression, tidslinje og livskontrakt terapi, massage, afdødekontakt mm. Du opnår en forståelse, dybde, rummelighed og kontakt opad til, samt kærlighed som ikke kan måles.


Master your mind

Her uddanner du dig imens du er en uge i grækenland, en uddannelse vi udbyder en gang om året, du vi på denne uddannelse lære at få din hjerne til at hjælpe dig ikke begrænse dig, du vil få en større indblik hvis du kigger ind på denne side her....


'Regressions, Tidslinje, livskontrakt og karmarejse Teapeut

Sæt for alvor gang i udrensningen og udviklingen hos dig selv og dine klienter med vores uddannelse som 'Regressions, Tidslinje og Livskontrakt Terapeut'. Med en uddannelse som 'Regressions, Tidslinje og Livskontrakt Terapeut' får du en massiv værktøjskasse og du får samtidig styrket og bekræftet dine evner. Dertil får du udvikler du dig til en kompetent Terapeut, som virkelig kan gå i dybden med dig selv og dine klienter. Du vil på en udrensende, opløftende og underholdende måde finde ind til kernen og kunne give dig selv og dine klienter langt større klarhed, ro og livsglæde. Du vil, igennem regression opnå en klarhed om mønstrene i dit liv og om hvorvidt nogle gentager sig. Og dertil lære hvordan du bryder de uhensigtsmæssige blokeringer der måtte være, og samtidig kopierer og gentager dine fortidige succéer i nye områder af dit liv. Ved hjælp af tidslinje terapien samt læren derom får du effektive og let anvendelige redskaber til at skabe kærlige resultater for dit fremtidige liv, og få forløsning af dit fortidige liv. Tydelig og klar forståelse af dig selv, dine udfordringer, dine guddommelige aftaler og hvad du har valgt for dit liv, får du igennem rejsen med din skytsengel til at gense og genopleve din personlige livskontrakt. Med denne omfattende uddannelse er du for alvor i højsædet når det kommer til behandling af dine klienter, du har har tilegnet dig endnu flere redskaber og virkelig virkelig videreudviklet dine evner.