Sjæle rejser

Sjæle rejser

Hvad skal jeg vælge

Vi har flere forskellige sjæle rejser, mange ad rejserne er nogle du kun kan få hos Cilje og dem hun har uddannet på hendes skole " Angel coach ".


Formålet med at tage sådan en rejse er at komme dybere ind i din sjæls oplevelser, læringer, aftaler for denne inkarnation. Klik på den rejse du finder tiltalende og læs mere om den, og kom så hos Cilje og ta på en rejse med din sjæl, få de forløsninger der lige nu skal til for at komme videre i din rejse i denne inkarnation

Livskontrakt rejsen

Hvorfor denne behandling

Hvis du føler du ikke helt ved hvorfor du er som du er,eller dine forældre og nærmeste er som de er, så er denne rejse noget for dig, her ser du ind i din aftale. dog ser du kun det du kan håndtere. Derfor er det vigtigt at du får en aftale med Cilje, hvor du får de værktøjer du skal øve inden denne rejse, for at du kan opnå det fulde ud af denne rejse.


Læs mere ved at klikke her..


Tidslinje terapi

Hvorfor tage denne rejse


I denne rejse vil vores fokus være at se på denne livs rejse, hvad har du lært i dit liv som muligvis begrænser dig i at få et lykkeligt liv, vi er utrolig meget farvet af vores opvækst, og der er mange blokeringer som er usynlige, fordi de blev dannet i så tidligt stadie af dit liv at det ikke er let at huske. denne rejse hjælper dig med at huske og få healing på situationen.


Læs mere her..

Karma rejsen

Hvorfor tage denne rejse


På denne rejse besøger vi op til 3 forskellige liv. Liv som ligner dette i form af hvad du oplever, vi kigger efter hvilken karma du har trukket med dig som du ikke har fået løst i de tidligere liv.

Får man indset og forløst gammel karma, bliver det letter at komme fremad og vider i sit liv, der kan være mennesker du ikke kan slippe og ikke forstår hvorfor. Dem vil du for det meste få sluppet på denne rejse.


Læs mere her...

Døren til livets visdom

Hvorfor tage denne rejse


Denne rejse handler om at få forståelse for de valg din sjæl tog og få lært det den skulle lære, så den kan komme videre i livet, sidder du fast eller føler du dig blokeret vil denne rejse klart kunne give dig en hjælpende hånd til at få det bedre. du vil besøge de gode sider og de mindre gode sider for at finde værdierne og lekjtionerne i begge dele, lidt som en vægtskål skal begge sider have balance for ikke at skabe uro


Læs mere her..

Regression

Hvorfor skal jeg vælge denne rejse


Denne rejse er en rejse tilbage til et tidligere liv, enten et liv du har fået fortalt at du deltog i eller et liv der minder om det du lever i nu, du har måske mødt folk som du ikke helt forstår er i dit liv, eller føler du kender ekstremt godt uden at have kendt dem særligt lænmge, eller overhovedet ikke kendt dem men kunb lige mødt dem, du kan have børn du ikke forstår du opføre dig anderledes overfor end de andre børn, tit er der grundet noget fra tidligere liv.


Læs mere her..