Indkarnerings massage

Hvad er Inkarnerings-massage

Inkarnerings-massage er en helkrops-massage fra ansigt til fødder. Denne massage form giver sjælen ro og balance til at være i kroppen. Via chakra-viden samt deres betydning og placering, vil man kunne tolke samt aflæse klientens krop og derved behandle klientens psykiske/fysiske-blokeringer.


Man skaber ro og balance samt sætte selvudviklingen i gang, hvilket er vigtigt for at kunne finde sig selv og den vej man skal i livet. På latin betyder 'inkarno' i kødet, og denne chakra-baserede Inkarneringsmassage handler i allerhøjeste grad om at sjælen finder plads i kroppen, bliver mere tilstede i kroppen og i livet.


For, at dette kan ske med mest balance er det nødvendigt at Inkarneringsmassøren kærligt for hjulpet klienten til, at udrense de ubalancer og blokeringer der måtte være for at sjælen virkelig kan komme til udtryk i kroppen, således at vi mærker, smager, hører, siger, føler og ser, at livet er en gave… og at alle opgaver, blot er gaver oppefra som vi skal lære at pakke op.

Inkarnerings-massage

Inkarnerings-massage er en helkrops-massage fra ansigt til fødder.


Denne massage form giver sjælen ro og balance i kroppen.

Jeg vil masser hele dig krop blidt, og stimolere dine chakre så der kommer balance i dem, på kroppen vil der sidde blokeringer som kan være ømme, og de blokeringer fortæller lidt m hvorfor du har de ubalancer du går rundt med, den vil jeg masser væk og skabe balance og du vil få af vide hvilke emner der vil gavne dig at fokusere på.


Chakra kort fortalt:


Rod : Jordforbindelsen Samt Familie relationer med mere.

Hara : Styrke i livet, sex drift og respekt for sig selv og andre.

Sola-plexus : selvværd, tage imod kærlighed og give igen.

Hjerte : Overskud / rummelighed i kærligheden til sig selv og andre

Hals : Kommunikation i flow og balance.

Pande : Synsvinklen på livet til og fra sig selv og andre.

Krone: Overblik selv billede og større viden.


Ved ubalance i bare et chakra, er der ubalance i alle, da de er forbundet som tandhjul og kan skabe forvirring i dit liv og mangel på livs gnist i en større eller mindre grad.


Bestil tid via vores Online booking kig oppe i højre hjørne af siden og klik på Online booking