Cilje

Om Cilje Tinemari Tiemroth

Lidt om mig


Jeg hedder Cilje Tinemari Tiemroth. Jeg er fra juli 1975.

Jeg startede Englehuset op i 2011. Som senere blev købt og lavet til Sjælens sundhedshus. med det formål at Cilje kunne få mere tid til sine børn.

Jeg startede det op, fordi jeg ikke længere havde tid til, at have et almindeligt lønnet job. Der var for mange, der havde brug for min hjælp.

Jeg elsker at hjælpe mine medmennesker med at finde deres vej til indre lykke, frihed.

Jeg giver jer selvindsigt der flytter jer hen til det sted i jeres liv, hvor i kan blomstre.

Jeg laver selvudviklings rejser netop fordi, at jeg oplever en del der har brug for intensiv opbakning og udvikling.
Jeg har hele mit liv følt et stærkt kald indenfor den spirituelle verden. Jeg har altid været et clairvoyant medie, og har siden jeg blev født, set afdøde og engle, og set folks sjæle og deres begrænsninger, samt vejen ud af deres begrænsninger.

Som barn troede jeg at alle kunne det jeg kunne. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det ikke var noget alle kunne, en stor del af mit unge og voksne liv troede jeg at, jeg var skør.

Det var tydeligt for mig, at jeg stod uden for flokken, og at mine medmennesker ikke så verden, som jeg gjorde. Jeg lærte på den hårde måde, at mine evner skulle skoles, for mine medmennesker havde ikke brug for sandheden, når de ikke havde bedt om den.


Trods min alder har mit liv været fyldt med lærerige udfordringer som har styrket min spirituelle udvikling. Jeg har siden jeg var 22 år rådgivet par til et bedre parforhold. Fra jeg var 24 år, har jeg rådgivet forældre til at forstå deres børn og givet dem redskaber til en lykkeligere tilværelse, alt imens jeg ordnede deres hår, Da jeg som 32 årig fik sat ordet clairvoyant medie på min måde at være på, via et møde med en der var clairvoyant, gav det mening for mange, klienter i min frisør salon udtalte tit nåååå så er det jo derfor.

Jeg selv har 3 børn alle med særlige behov, jeg har forliste ægteskaber bag mig både pga alkoholisme, svigt og utroskab og alvorlig sygdom der ændrede hans personlighed, så livet har lært mig meget, jeg plejer at sige man kan blive klog af at læse en bog, men vis af erfaringer og erfaringer har jeg virkelig fået mange af. og er dybt taknemmeliog for dem alle godt som ondt.


Det er ikke kun mig, der har mødt udfordringer. Fra jeg var helt lille, har min famile fået de rå sandheder. De mennesker der var omkring mig, igennem min barndom og min teenage tid, måtte høre sandheder om dem selv og måtte acceptere, at jeg legede lige så meget med de døde som med de levende. Min stakkels mor stod magtesløs, da jeg allerede som meget lille gik hjemmefra, fordi jeg skulle lave det, jeg kaldte englearbejde.


Det er naturligt for mig, at være i tæt kontakt med engle og den åndelige verden dagligt.

Jeg ønsker, at de redskaber englene giver mig til at gøre livet lettere at håndtere, bliver givet videre til andre.

Mit ønske er at hjælpe andre til en dagligdag, der er lykkelig, lys og fredfyldt.

                                                    Jeg ser frem til at hjælpe dig.


Jeg arbejder etisk

Jeg arbejder med respekt for englene og den åndelige verden. Det er min intention via clairvoyance, din skytsengels budskab og gennem kontakten til en afdød, at jeg videregivere budskaberne til dig. Jeg har tavshedspligt og fortæller aldrig om: død, ulykker eller alvorlig sygdom. Jeg stiller aldrig ind på mennesker der ikke selv beder om det.Med kærlige og varme tanker Cilje Tinemari Tiemroth


"Opgaver er blot gaver oppefra, som vi skal lære at pakke op." 

- Cilje Tinemari TiemrothHvad kan røre mig til tåre


Når jeg oplever mine medmennesker, elske sig selv så højt at de kæmper igennem deres problemer, for at finde deres indre lykke og kærlighed til dem selv, det at et menneske vil sig selv og sit liv, rører mig dybt ind i hjertet. Jeg er taknemmelig for at have redskaberne til at hjælpe disse mennesker, og at de tager imod min hjælp

Overblik

Klik her for at få vores Nyhedsmail

Cilje Tinemari Tiemroth


 • Clairvoyant rådgiver
 • Medie (afdøde kontakt)
 • Engle healing
 • Coaching
 • Bekkker Metoden
 • Par coaching
 • Forældre coaching
 • Walk and talk terapi
 • Regressions terapeut
 • Tidslinje terapeut
 • Livskontrakt terapeut
 • Angel Coach underviser
 • Afholder klarsynsaftener
 • Foredragsholder
 • Meditations indstruktør/skribent
 • Blogger
 • Og meget mere.


Mine Mantraer

"I am the person I want to meet. I treat myself and others the way I want to be treated."


"Jeg er den forandring jeg ønsker at se i verden"


Hvis vi slipper forventningerne, finder vi vores indre lykke.


"Jeg elsker mig selv, så andre kan se hvordan jeg vil elskes"


"Jeg elsker det liv jeg har valgt,  jeg er taknemmelig for de lektioner, livet har lært mig"


"Medgang og modgang er livets gaver. Pak gaven op og hold fokus på værdierne"