Firma aftaler

Hvad kan vi tilbyde jer


Jeg vil være de nye neutrale øjne. De øjne der ser, hvad jeres ansatte har brug for, samt give dem redskaber til, at fungere bedre i hverdagen. Jeg har tavshedspligt, og derfor vil de fleste konflikter kunne ordnes ved et møde mellem os og den eller de ansatte. Vi har forskellige massage former som vi tilbyder, samt kost vejledning. Man ved i dag, at kroppen har det bedst når både krop, psyke og sjæl har en balance, og at vi har redskaberne til at skabe denne balance.

Man kan se os som en ekstra HR person der håndterer konflikter. En der kommer hver anden uge.

En medarbejder der har det godt yder 80 mere, end en medarbejder der har det skidt, og det er fysisk eller psykiske smerter de lider af.


INVISTER I DIN MEDARBEJDER OG DEN VIL INVISTERE I DIT FIRMA.


              Clara´s Firma


     Cilje Tinemari     

Vores mål med vores egne ansatte er, at jo gladere de er, jo mere tjener vi. Vi ansætter gerne flex jobber, da det de ofte mangler, er mulighed for et arbejde med rummelighed og masser nydelse. Vi er stolte af vores team i vores sundhedshus Englehuset.


Hvorfor os


Jeg er en målrettet skærk kvinde med stor erfaring i livet, både i arbejdeslivet som i livet uden for arbejdet, så min palette af værktøjer til de ansatte er stor.


Vi oplever, at det tit er gavnligt for firmaet, at have os med til jobsamtaler, når firmaer skal ansætte nye folk, grundet vores evne til at se tingene fra en anden vinkel. Vi vil være jeres højere hånd i disse situationer.


Til de ansatte tilbyder vi samtaler om alt, hvad der må fylde i de ansattes bevisthed. Er der negativ fylde gør dette, at de mister fokus og energi til at udføre deres job. Vi tilbyder massage, som vil holde kroppen fri for smerte og give mere energi og glæde.


Til de ansatte der trænger til viden om kost hjælper vi gerne.


Til dem som lider af stress, har vi Nada, som er en øre-akupunktur, der hjælper til mindre stress og større overblik