Retreats
mature woman with outstretched arms in nature___serialized2_edited1
Concept of choice with crossroads spliting in two ways

Vores selvudviklende retreats på to helt forskellige måder


Tirta-Empul-Bali-Hello-Travel-5
Tirta-Empul-Temple-Ubud-Bali
bali15
bali5
bali7

Angel retreat til Bali "gaven til dit indre"


Dette retreat er en rejse til dit aller inderste, en haeling og indsigtsrig rejse i meget eksotiske og smukke omgivelser, her får du redskaber til din selvudvikling, du får healing og styr på dig selv og dit indre, du lære at have power og bruge dine indre styrke, denne rejse er i den spirituelle energi, der er masser healing, masser værktøjer til at forstå og selvheale dig selv. du vil opleve dybder af dig selv du havde mistet eller glemt, du vil rejse ind i evnen til at elske og forstå dig selv, denne rejse er sjælelig smuk og pragtfuld og gudommelig


Bali er fyldt med varme og kærlighed og selvindsigt, vores udflugter er smukke og udviklende for sjælen, folk kommer mere hele hjem både fysisk og psykisk


søger du at heale dit hjerte eller din sjæl, søger du at forstå din sjæl og ryde op i din fortid og opvækst er dette retreat lige dig.

Mental health protection and care
images (3)
kreta3
regression_jpg-for-web-normal
success
Heart-Wins-Brain
IMG_1309

Mestre din hjerne et Retreat i Grækenland " Indfri dine drømme"


Dette retreat er til dig der er bevidst om at dine vaner ikke gavner dig, til dig der ønsker at nå dine mål og drømme, dig der søger et bedre liv og møder at du ikke når de mål du sætter eller ikke kan sætte mål, fordi du ikke tror nok på målet eller dig selv, det kan også være du er begrænset og bare ikke selv kan se det, måske har du set dine begrænsninger men ved ikke hvordan du ændre dem.


Denne rejse skaber succesfylde mennesker der når sine mål, for med vores matriale kan man kun fejle hvis man ønsker det. Det er en rejse der er baseret på viden og masser foder til alle de 3 hjerner, virksomhedsplaner til de to virksomheder man har når man har drømme og mål med og i sit liv.


Dette retreat / uddannelse er kun for 10 personer da det er intensiv træning og undervisning, forløbet starter inden ugen i Grækenland, via samtale med os og en opstarts handleplan samt hypnoselydfil der vil forberede dig til denne uge, Du vil møde handleplaner du kan bruge inden, under,og efter retreatet. så du med sikkerhed når dine mål.

Målet kan være alt fra rigdom til egen virksomhed til vægttab og meget mere.