Micro needling og healing

Microneedling og healing

Microneedling/Dermapen


Er en effektiv måde at forbedre hudstrukturen, udglatte fine linjer og små ar. Kort sagt booster Dermapen din hud til at forny sig selv, hvorefter der opnås en smuk glød og en strålende hud.


Målet med microneedling

 

Er at skabe en kontrolleret skade (små kanaler/huller, i huden) og derved tvinge huden til at producere mere kollagen i det område, som er blevet behandlet.Der bliver brugt en serum som passer til din hud og dens behov.

Micro Needling er en nem metode, der får boostet gang i huds produktion af ny kollagen. Det er en yderst effektiv metode, som regenererer huden, og giver en smuk, jævn struktur. Behandlingens effekt er klinisk dokumenteret, og mange klinikker, hudlæger og hospitaler anvender denne metode til kosmetisk forskønnelse.


Acne ar og strækmærker


Ja, mikronålning hjælper virkelig acne ar samt andre ar og strækmærker. Processen fremmer væksten af ​​nyt kollagen i din hud og tilskynder din hud til at helbrede sig selv, hvilket reducerer udseendet af acne-ar strækmærker og andre ar.Vi er i fuld gang med at få lavet vores egne billeder på vores egne kaniner, så vi kan vise jer hvad det kan.


Healing er en del af denne behandling, fordi vi inderligt mener at vores indre og ydre er et fællesskab og begge dele påvirker vores liv.

Cilje Tinemari´s egen oplevelse