Angel Retreat Bali

Angel retreat Bali

Bali


4 ledige pladser

Denne rejse er en invistering i dig selv

Tilmeld dig på

kontaktenglehuset@gmail.com

En rejse for alle der ønsker selvforståelse og udvikling og vejen til indre lykke, som bliver ved dig, selv i livets nedture.

Denne rejse vil forandre dit liv til det bedre hvis du ønsker det.

Vi har i nogle år lavet retreats til Bali og rejsen er blevet vores vare tegn. Vi har udviklet på rejsen så denne rejse i 2023 er helt unik, da den slutter på en helt fantastisk og overraskende måde.


Der er ingen forudsætninger eller krav til dig, kun at du ønsker et lykkeligere liv.


Har du brug for:

 • At finde dig selv.
 • Udfordre dig selv.
 • Få tømt den indre skraldespand for de ubrugelige vaner og mønstre
 • Healing af krop og sjæl.
 • Forstå dine handlemønstre.
 • Nyde nyet til sit fulde
 • Få mere indre ro.
 • Få ryddet op inden i og renset ud
 • Morgen motion. Øvelser du kan let gøre hjemme.
 • Lettere finde din vej i livet.
 • At udvikle dig.
 • Nye redskaber du kan bruge i din hverdag.
 • At lade op og få nyt overskud.
 • Komme af med stress.


Vi har erfaringer med at hjælpe folk ud af deres brug af Vanedannende piller inden for lykkepillen og smertestillende piller. Ønsker du dette snak først med din læge ! derefter med Cilje.


Det unikke ved denne tur:

Da det er et kursus/workshop kan du som selvstændig trække det fra


Vi vil lære at se vores livs udfordringer i øjnene og finde vejen ud af dem. Mange af vores udfordringer bunder i vores fortid og indeholder meget nyttig værktøj og skjulte fælder som gør vores liv mindre lykkeligt eller skaber en sygdom i vores krop. Denne rejse vil være farvet af soulinsigthfullness og vores livstræ forståelse.

Se mere om soulinsigthfullness her. 

En metode der giver dig et helt nyt liv med helt nye mønstre, du vil få en dagligdag med styrke og værdier, dit selvværd og selvrespekt vil markant forbedres og derved hjælpe dig til at altid vide hvor og hvad der er godt for dig og dit liv.


Der er sygdomme man kan stoppe eller forminske ved at få de resakaber Cilje har og hun ligger gerne en plan for dig. Kontakt os inden rejsen hvis du vil have hjælp til din sygdom.Kort sagt går denne tur ud på, at kigge dig selv og dine ønsker i øjnene, lære hvordan du indfrier dem, hvorfor og hvad der har gjort, at du ikke helt har indfriet dine ønsker endnu. Vi vil give slip på blokeringer, angst og bekymringer, finde nye veje at gå i dit liv, så du kommer hjem helt fornyet, med ekstra energi og overskud til at komme videre i dit liv.


Se videoer her fra tidligere deltager i alle aldersgrupperDet individuelle behandlinger i løbet af turen :


Vi har på denne tur valgt at I alle vil have mulighed for at snakke med Cilje Tinemari og Anna  og Helle på enehånd, de vil guide jer igennem hele turen og være opmærksom på hvad i har brug for, for at nå jeres mål.

Cilje Tinemari har i 23 år arbejdet med mennesker lige fra par til det enkelte menneske og hjulpet en del ud af psykiske udfordringer, guidet par til en større balance.

Anna har taget uddannelse hos Cilje og har store erfaringer med Ciljes rejser og hendes evner til at se og give de rette redskaber er fantastiske, Anna´s healing er så smuk og dyb at man føler sig elsket på et guddommeligt plan.

Helle er sjæle coach og også hun er uddannet hos Cilje, Helle lever af at coach folk lige fra frøsoldater til almindelige mennesker. Helle står for træningen om morgenen da hun også er uddannet fitness coach og er utrolig dygtig til kost og krop og sjæl kombinationen.

Så sidder du nu og tænker du har ting i dit liv du ønsker var andreledes, men du ved ikke helt selv hvordan du løser det, eller du render panden imod en mur tit. så vil denne rejse være en fantastisk invistering i dig selv. DENNE TUR ER TRANSFORMERENDE


Denne rejse indeholder:


 • Bus fra lufthavn til hotel & retur
 • Hotel ophold i 10 dage.
 • Morgen mad alle dage 
 • Hjerte healing
 • Chakre healing
 • Meditationer ( guidet meditationer som man kan bruge hjemme)
 • To dejlige kursus dage ( indsigten i dit livs formål og vejen til indre lykke og balance)
 • Chi gong og Meditation samt motion ( øvelser du kan bruge hjemme) hver dag
 • Nada Behandlinger hver dag og op til flere gange om dagen
 • En halv dag med udflugt
 • En døgn udflugt der vil overraske og fylde hjertet med lykke.
 • Selvudvikling og afslapning samt healing dagligt
 • 2 dage med silence,og intens healing.
 • Vi opfordre til at deltagerene ikke har deres tlf i brug på nogen måde.
Mødes i Denpasar Indonesien lufthavn kl mellem Info kommer det tager tid at komme ind i landet, så vi venter på at alle kommer og står med et skildt der siger Angel Retreat.

Hotellet henter os i lufthavnen og køre til hotellet , det tager ca en time at køre til hotellet fra lufthavnen


Dato: 30 marts 2023 afrejse Danmark

Teamet rejser fra billund kl ? men er i lufthavnen kl + og ønsker man at følges med teamet kan vi mødes i Billund INFO ER PÅ VEJ


Mødetidspunkt: Info kommer  på Bali. Det tager tid at komme igennem lufthavnen.

( Denpasar Indonesien lufthavn )

Check-in: Du har selv købt din flybillet


Teamet afrejser fra Billund den 15 April 2022 kl Info kommer

Vi lander i Denpasar den ?


Afrejse Denpasar Indonesien lufthavn


Dato: 11/4 2023 kl : Info kommer

Mødetidspunkt: kl.9(Receptionen på hotellet)

Check-in: Du har selv købt din fly billet


Teamet afrejser fra Denpasar den 11/4 2023 kl Info på vej

Vi lander i Billund den Info på vej


Ønsker man at følges med teamet kontakter man os og vi vil guide jer til at flyve med det samme fly, hvis vi ikke følges ad vil vi samles i Depasar lufthavn hvor teamet uniform på så i kan finde dem.I Denpasar lufthavn venter der en bus på os som kører os til The Mansion Hotel spa and resort.

Det er ca 45 min i taxi fra lufthavnen.


Vi sover to og to sammen på hotellet, og hvem der sover med hvem finder vi ud af når vi kommer frem. Vi tager naturligvis hensyn til jer, der som par ønsker at bo sammen. Vi opfordrer til, at man ikke bor sammen med sin familie eller kollega, da det kan bremse ens udvikling, men I bestemmer selv. Ønsker du eneværelse kan det måske lade sig gøre på denne rejse, vi vil gøre vores for at det kan lade sig gøre dog med det forbehol at det bliver noget dyrer for dig.
Faste rutiner på turen:


 • Motion kl 7-08:00 hver morgen
 • Morgenmad kl 8-8:45 hver morgen
 • Nada behandling lige så tit du har behovet. Viden om nada se her..
 • Meditation / energi øvelser efter frokost. ( dog ikke på udflugtdagen)

 


Igennem hele opholdet er Cilje, Anna og Helle til din rådighed, så du har mulighed for at få snakket de ting igennem, som du har brug for. Hvad enten det er på tomandshånd eller ved poolen sammen med de andre. De to dages workshop/ kursus. Vil give dig et fantastisk indblik i dig selv og dit liv, du vil få rydet op og forstået livet, samt få redskaber til at håndtere dig selv og livet når du kommer hjem.


Silence dagene:


Mange frygter disse dage, men de er helt igennem fantastiske og du er på ingen måde alene

( Klik her for at se 3 personers fortælling om deres oplevelse på angel retreats ), hele hotellet ved besked og tager fantastisk vare på dig og din situation. du vil kunne komme og få healing dagen lang. Dagene er lavet for at man kan komme helt ind til sin indre kerne, og du vil ha fået en række redskaber til at håndtere disse dage. I stilheden ligger alle svar og guddommelige ider samt indsigter.


Dato 1 April 2023

Ankomst til  Denpasar lufthavn samt indkvartering på hotellet.


Mødes i Denpasar lufthavnen mellem kl ?( følges ad hvis vi er med samme fly) det tager tid at komme ind i bali efter flyveren er landet, man skal regne med en lille time og vi bliver kørt til vores 5 stjernet hotel The Mansion Hotel spa and resort Bali.

Resten af dagen/aftenen er afsat til hygge, afslapning og nydelse, her vil i få jeres værelser og den i skal bo med. Hvis i rejser sammen to og to og ønsker at bo på værelse sammen skal vi vide det, og vil prøve at tage hensyn til det hvis det er muligt.Dato 2 April 2023Dagenes tema: Mit liv som jeg ser det og ønsker det

Fra ca kl 9.00-12.00 vi vil være i et lokale

fra kl 12-13  frokost

fra 13-16 er vi hvor end vi ønsker at være på hotellet, personalet er ved poolen så i altid kan finde os.


Dag 1 på workshoppen :


 • Vi vil lære om hvorfor vi er som vi er.
 • Vi vil kigge ind i livstræet og lære hvordan vi laver et.
 • Vi vil lære at modtage nydelse
 • Vi vil lære at give og modtage og vigtigheden af begge dele
 • Vi vil lære om soulinsigthfullness begræberne og hvordan man bruger dem.
 • Vi vil arbejde sammen og enkeltvis med det matriale der bliver udlerveret
 • Vi går dybere ind i hvad indre lykke er og hvordan man får det
 • Vi vil snakke om de gamle negative mønstre vi har og hvordan vi kommer af med dem.


Dato 3 April 2023Dagenes tema: Personlig behandling og samtaler med behandlerne

Vi arbejde videre på det man lærte på workshoppens første dag,

Vi vil kl 21 mødes og få hver vores emne vi skal fordybe os i de næste to dage i stilhed inden mødet vil der være energi øvelser og gruppe samtale om de næste dages stilhed.Dato 4 & 5 April 2023Dagens tema: Silence

I disse dagene i stilhed, her må du på ingen måde snakke med nogen, du skal bruge dagen til at fordybe dig i dig, du bestemmer selv hvor du er, om du tager på stranden eller ind til byen, du vil få et lille skilt hvor der står at du er i stilhed.( skiltet er som et navneskilt du sætter på trøjen)

Cilje vil give dig et emne du vil gavne af at fordybe dig i, i forhold til din egen indre udvikling. Cilje og Anna vil være på hotellet og du vil kunne hente dem for at få healing og nada hele dagen.


Dato 6 April 2023 Dagens tema: Udflugt en halv dag

Denne dag er en unik dag fyldt med renselse af sjæl og krop, vi skal besøge et tempel med helligt vand. vand der er kendt for at helbrede de som bader i det, det er en rørende og ubeskrivelig smuk oplevelse, og vi vil i teamet være der som guider og hjælpere til at få en fantastisk dag, har du vand skræk skal du endelig give besked om det så vi kan nå at få fjernet den skræk inden vores dag idag.


Dato 7 April 2023

  


Dagenes tema: FRIDAG.

I dag kan du selv bestemme hvad du vil lave du kan altid få samtale og behandling af Cilje, Anna og Helle, der vil dog være mulighed for at de tager med nogle deltagere ned i byen Ubud eller laver noget andet med deltagerne.Dato 8 April 2023Dagenes tema: Mit liv som jeg ser det og ønsker det

Fra ca kl 9.00-12.00 vi vil være i et lokale

fra kl 12-13  frokost

fra 13-16 er vi hvor end vi ønsker at være på hotellet, personalet er ved poolen så i altid kan finde os.


Dag 1 på workshoppen :


 • Vi vil arbejde på din forståelsen af fortiden
 • Vi vil kigge på hvad du skal ændre i det daglige for at finde lykke.
 • Vi vil lave en handleplan
 • Vi vil skabe mere insigt i din fortid og fremtid
 • Vi vil arbejde på forståelsen af lykke og ansvar og skyld
 • vi vil slippe fortiden og planlægge fremtiden
Dato 9 April 2023Dagenes tema: Behandlinger

Du har hele dagen til at få snakket med behandlerene, og nyde dagen og gøre klar til den næste dags store overraskelse.Dato 10 April 2023Dagenes tema:Hemmeligt en overraskelse i ikke vil fortryde, en stor og unik oplevelse vi ikke ved om vi kommer til at tilbyde igen. Husk at pakke fest tøj da denne aften vil kræve pænt tøj.


Dato 11 April 2023


Dagens tema: Hjemrejse dag vi bliver kørt til lufthavnen fra hotellet kl ca ? Man skal være i lufthavnen ca 3-4 timer før afgang og flyver fra Depasar lufthavn kl ?

Hvad for du for de

           16000 kr

Læs vigtig info her...

Før du bestiller plads på turen. 

Rejsen indeholder:


Bus fra lufthavn til hotel & retur

Hotel ophold 10 overnatninger.

Morgen mad alle dage 

To dage med workshop

To dage i silence

Morgen motion (Valgfrit) med personlig træner Helle

Chi gong og Meditation hver dag

Healing og samtale terapi

Nada Behandlinger hver dag

En halv dag med udflugt

En hel dag fyldt med overdreven oplevelser

Selvudvikling og afslapning


Tilmelding til turen på mail:


Kontaktenglehuset@gmail.com


Når du tilmelder dig via HER skal du efter tilmeldingen betale et depositum og sende en kvitering på betalt depositum.


Ønsker du ene værelse vil vi gerne spørge til det for dig men kan ikke love noget på denne tur samt du må forvente et tillæg på prisen. 


Depositum 4000 kr betales ved bestilling af rejsen

Reg nr 7250

Konto nr 0001662695


Husk at skrive navn og dep Bali


Restbeløbet på 12000 kr betales senest den 30 januar 2020


Husk at angive dit fulde navn.

VIGTIGT!

Bliver du forhindret i at tage med på turen skal afbestilling ske inden 1/12 2019 for at kunne få dit depositum retur.Klik på videoen og se hvad en deltager fik ud af en af vores rejser


                               

 


 


Hotellet ser sådan ud