Afdødekontakt

Afdødekontakt

Når vi mister en fra familien eller en nær ven, savner vi tit den sjæl. Nogle af os går med nogle spørgsmål til den afdøde, og vi ønsker at kunne snakke med ham eller hende.


Jeg har hele mit liv, fra helt lille, hvor jeg legede på kirkegården, set og snakket med den anden side. Min mor måtte tit dække op til en ekstra, som var en af mine usynlige venner fra kirkegården. Jeg husker ikke en dag uden deres eller englenes besøg. Det er ikke noget vi skal være bange for, det er bare en sjæl uden krop.


De fleste afdøde vil rigtig gerne snakke. De kommer i en sitting mellem dig og mig med forklare lidt om dem selv, og ofte med gode råd til dig. Dog er det sådan, at de vil være, som de var, da de levede. Så hvis de var stille, vil de også være det, når vi snakker med dem.


Så står du og ønsker at snakke med én, så få en tid i min klinik eller når jeg kommer på klarsyns afterne rundt i landet.


Bestil tid via vores Online booking. Kig oppe i højre hjørne af siden og klik på Online bookingAt snakke med en afdød er, at videregive de budskaber de har til sine slægtninger. Så er der noget uafklaret, kan det hjælpe at snakke med sin afdøde slægtning.


Er det en slægt, du aldrig har mødt, kan det hjælpe at tage et billede med, for det der gør samtalen imellem dig og den afdøde er jeres energier. De energier i dannede da I levede.


Det foregår på den måde, at du har én du vil snakke med, og jeg oversætter det de svarer på i forhold til dine spørgsmål.


Jeg glæder mig til at se dig i klinikken her i Englehuset.

Hvad er afdødekontakt


Prisen for en time er 1000,-