Sex livet

Sex livet


Få dit sex liv tilbage

 

Det vigtigeste i parforhold er, at kunne snakke sammen om jeres lyst, hvad I tænder på, og ikke være bange for hvad den anden tænker.

Mange pars sex liv er gået i stå efter børn, længervarende sygdom, eller en længere periode med negativitet i mellem jer som par. Der er blevet sagt og gjort ting, som sider og skaber mistillid og derved manglende sex lyst.


Hvad skal der til for at få lysten igen


Det er vigtigt at vide, at vores kroppe er så smukt indrettet, at når vi i den periode hvor vi ikke har samleje, ja, så stopper vores produktion af homoner, der giver os denne lyst. Så det er helt normalt efter en længere periode af ingen sex, at jeres lyst er minimal.

Når I nu ved dette, så kan I stoppe med at tænke; hvorfor har min partner ikke lyst til mig, er der noget galt med min krop, er den anden sur på mig eller har jeg gjort noget forkert.


I skal bare til at starte homonproduktionen op igen. I kan enten gøre det ved, at aftale at nu skal I have sex og gøre dette aften/ morgen/ middag og til en dejlig oplevelse. Mange kvinder har brug for et langt forspil. Her må du som kvinde lære din mand, hvad et godt forspil er for dig. Tro ikke at han selv regner den ud, for under denne periode af ingen sex har I begge forandret jer.


I må slutte fred med skeletterne i skabet. Har pausen været sygdom så snak sammen om, hvordan det var at være i for jer begge. Er pausen på grund af, at I har fået et barn, så snak om hvordan I har det nu. Mange kvinder føler sig usexet efter fødslen, og tror deres mand tænker det samme om dem, som de selv gør. Det vigtigeste er, at I snakker sammen, om hvad I tænker og føler. Er det grundet utroskab, vil jeg råde jer til at få sluttet fred. Hvis I vælger at blive sammen, selv om der har været utroskab, må I lægge det bag jer. Kan I ikke det, må I slutte jeres forhold og give plads til den nye lykke.


Gode ider til at få gang i sex livet

1 : Brug tid på berøring, anerkendelse af hinandens krop, duft og lyde.

2 : Det kan være sjovt og grænseoverskridende at prøve et af de erotiske / sexede parforholds-spil for voksne af. Her er det vigtigt, at I ser det som noget sjovt. Og at I aftaler ikke at træde over jeres egne grænser, så klar komunikation inden er vigtig.

3 : Aftal at forkæle hinanden måske hver anden uge eller en gang om måneden. Husk på forkælelsen er vigtig også i dagligdagen. Det kan være en massage, eller en date hvor der er en overraskelse. Hun planlægger en for ham og omvendt.

4 : Send frække og erotiske sms´er til hinanden og billeder hvis I føler jer modige.

5 : Fortæl hinanden om de fantasier I har, og snak om I tør udleve dem. Hvis I gør så læg en plan for at gøre det.

6 : vigtigt for jer med børn er, at I er alene, så få de skønne unger passet. Når de er passet, så har I tid til hinanden på samme måde, som før I fik børn, så I igen kan finde hinanden, grine, nusse og elske.


Vigtig viden om kvinden

Kvinden har brug for berøring, kærlige ord og handlinger for at hun kan blive tændt. Berøringen er hendes opstart til en god orgasme. Vi snakker om at blive rørt på hele kroppen, ikke kun på de punkter der er erogene så som bryster, baller og kønsorganerne. For det meste er det hele hendes krop. En kvinde tager 25-30 minutter om at blive helt varmet op og klar til det sexuelle. Hun skal lige ligge dagen bag sig, stoppe med at tænke på hvad han syntes, hvad hun mangler og om hun har tid til sex.

Overdrivelse fremmer forståelsen !!! Men sandt er det, at kvinden har brug for 25-30 min af forspil og berøring, for at hun åbner sig op, og modtager det skønne der er i samleje.


Vigtig viden om manden

Manden kan være påvirket af stress og kritik. Føler han ikke kvinden bekræftiger ham i at gøre det godt nok, glider lysten fra ham. Han har dog ofte lettere ved at finde lysten, grunden er af naturlige årsager.

Manden har behov for udløsning, da udløsning gør ham mere afslappet, og sender anti stress hormonet ud i hans krop. På denne måde kan han overskue meget mere og bliver et gladere menneske.


Hvis I ikke selv kan få snakket, vil jeg råde jer til at søge hjælp hos en par coach.


Hvad er det mest normale i forholdet som ødelægger sex lysten

Når man som par ikke har de samme kærlighedssprog, kan man få skabt en masse ubalance, en masse misforståelser og derved en masse MANGLENDE lyst. for føler man sig ikke mødt eller elsket er det ikke sex lysten der blomstre eller ved vare. så se de videoer neden under de vil uden tvivl starte en bevidsthed.

"Smiling is infectious

You catch it like the flu

When someone smiled at me today

I started smiling too

I walked around the corner

and someone saw me grin

When he smiled I realised

I had passed it on to him

I thought about the smile

and then realised its worth

A single smile like mine

could travel round the earth

So if you feel a smile begin

don't leave it undetected

Start an epidemic

and get the world infected."