Stress

Stress

En af de behandlinger vi tilbyder og kan stå inde for, som hjælper dig af med stress, er Nada. Det skal siges, at er du nået dybt ind i din stress, er det samtidig også vigtigt med redskaber fra en behandler.

Mere info her..

At have stress.


Stress kommer ofte snigende, altså hvis vi snakker sygdommen stress. Vi bruger meget at sige, at vi er stresset, men det vi er, er mere at være fortravlet. Men hvis vi forstår stress så ved vi, at følelsen af at være fortravlet er forstadiet til stress. Så jo, vi er stesset bare ikke syge.


Hvad vil det sige, at være fortravlet eller stresset. Og hvordan ender vores fortravlede dag med sygdommen stress. Der er flere grunde til det. Fortravlet kan være sundt, hvis man også når at tænke på sine egne behov, dvs. hvis man laver det, som man nyder. Men det bliver farligt, når vi har for travlt til at nå det, som lader os op. Sygdommen er en form for kroppens og psykens måde at trække i bremsen.


Ønsker du at undgå stress, må du tænke på dig selv som en bil. Din bil skal have benzin for at kunne køre fra a til b. Din krops benzin er nydelse, IKKE ydelse. Om det er motion, hvilket er bevist, at det hjælper kroppen, eller om det er tid til at lave ingenting med god samvittinged, ja det er du bedst til selv at svare på, for nydelse er forskelligt fra menneske til menneske.


Føler du, at stressen er i dit liv, og at du ikke kan se dig ud af det, så gå til en behandler der kan give dig den vejledning du har behov for.Stresshormonet kan mange bruge til at komme fra a til b hurtigt. Det er ikke usundt at ride på stressbølgen, hvis man er bevidst om, at det er det man gør. Modpillen til stress, som er forstadiet til deprission, der kan ende i angst og OCD, er ro, balance og nydelse. Og er du på farten og rider på bølgen, så er det ultra vigtigt også at slappe af, finde nydelse og indre ro for at ikke ende i en stress sygdom.


Mange opdager først deres stress, når de smager på deprissionen og sidder fast i et ikke gavnligt mønster. Forstå mere via stressforeningens hjemmeside Her...


Ønsker du at bremse din sygdom og stoppen følelsen af at trille hurtigt ned af bakken, stoppe din træthed og manglende koncentration, de urolige nætter og det evige tankemylder, som bare ikke fører noget godt med sig, så vil jeg råde dig til at læse og deltage Her..


Vi har lavet en app som du kan slå op i og lære mere om sygdomme og hvad der skal til for ikke at blive i din sygdom. mere info klik her..