Deprission

Depression

En af de behandlinger vi både tilbyder og kan stå inde for, som der hjælper dig af med depression, er Nada. Det skal siges, hvis du er nået dybt ind i din depression, er det også vigtigt med redskaber fra en behandler.

Mere info her..

At have en depression føles som at bo i et sort hul.


I min tid måde med klienter og igennem min egen depression, har jeg lært meget om, hvilke redskaber der skal til, for at finde sig selv igen.


Jeg skal være ærlig og sige, at når man sidder i sin depression, føles alt som et stort tomt hul. Man ved ikke, hvor man skal hen. Man aner ikke hvordan, eller om man nogensinde kommer til at finde energien eller overskudet til at starte med at tænde computeren og søge hjælp. Uha, jeg husker tydeligt den afmagt, og den dystre sorte følelse jeg havde inden i, de lange nætter med tårer trillende ned af kinderne i fortvivlelse over ikke at kunne samle nogen tanker, så jeg kunne regne ud, om jeg skulle vælge at leve eller dø. Det var uden tvivl en hård tid, og en tid jeg ser tilbage på med taknemmelighed idag. For havde jeg ikke oplevet den tid, havde jeg ikke fundet mit nye og bedre jeg.


Så jeg ser min tid i depressionen, som den største gave jeg har fået. For jeg var helt tom inden i og opdagede, at jeg så nu kunne danne alt nyt. Jeg skulle ikke leve på den gamle måde, den måde som havde gjort mig syg. Helt ærligt var det vildt hårde, og jeg ville ønske, at jeg havde opdaget nada klik her... dengang jeg sad i hullet.


Nu bruger jeg min rejse i depressionen til at hjælpe andre. Jeg deler ud af mine redskaber, og ved at det der er vigtigste er, at man aldrig giver op. Så jeg slipper ikke min klient, før de slipper. Jeg tager samtaler med familien så de forstår hvad der sker, så også de bedre og lettere kan hjælpe, så processen hurtigere giver succes.


Vil du vide mere så læs lidt her...
Vi har lavet en app som du kan slå op i og lære mere om sygdomme og hvad der skal til for ikke at blive i din sygdom. mere info klik her..