Angst

Angst

At have angst er frygteligt


Det føles som om noget andet end én selv har styr på én. Man er i stor ubalance, og det er smertefuldt på flere måder.


Vi ser angst som en gave til at forstå dig selv og dit indre, det føles uden tvivl ikke som en gave.


Helt ærligt husker jeg godt, at den tid med angst var det mest skræmmende, jeg nogensinde har oplevet i mit liv, og at side fast i. Jeg tror faktisk hellere, at jeg ville leve i en gyser film end have angst igen.


For mig var angsten et sted jeg flygtede hen i, når jeg ikke kunne rumme mig selv eller andre mennesker. Jeg kan se i bakspejlet, at min angst kom, fordi jeg ikke havde taget vare på mig selv. Jeg havde ignoreret min stress, og senere formået ikke at lytte til alle de deprimerede og selvdestruktive tanker jeg havde. Jeg er sikker på, at jeg havde en depression, som jeg ikke lyttede til, og derfor fik jeg angst. Min angst blev til OCD og endte i et nervesambrud.


Idag er jeg et utrolig forstående og rummeligt menneske, der dagligt lytter til mine behov. Når jeg glemmer det, er der betaling ved kasse 1. Jeg har en lang række redskaber til at komme ud på den anden side, for jeg har selv gået vejen. Dog er jeg bevidst om, at vi ikke alle er ens, og derfor bruger jeg mine redskaber til mine klienter ud fra, hvor de er i deres liv. Jeg kan ikke gå vejen for jer, men jeg kan vise jer den.


Jeg kom ud på den anden side af min kamp, og har altid ønsket at hjælpe andre. I min søgen på redskaber fandt jeg Nada, og jeg er meget imponeret og kan selv mærke den fantastiske hjælp via Nada. Jeg er IKKE fortaler for lykkepillen, men forstår godt hvis man har taget imod den for at få ro på. Bare man bruger roen til at komme oven på og ende med at komme ud af sine piller.. LÆS MERE HER...

Du kan også læse mere på Angst foreningen.. Her...