Forældre & børn

Forældre og Børn

Julius er infantil Autist med lav IQ, næsten blind på det ene øje og pragtfuld, det specielle ved ham er han er EKSTREM konkret tænkende, hans rigtig er det der er rigtig, Som lille var han udadreagerende når omverden stressede ham, men har lært at håndtere hans stress, så meget at de ikke længere mærker det i skolen

Clara er autisk på det svage plan, med en meget høj IQ, og et lille behov for det sociale, hun bliver let det vi kalder for menneske-mæt, idag er hun voksen og er en fantastisk selvstændig kvinde med ALT på plads, da det giver hende ro, at ALT er i en kasse og på plads, og er det det, virker hun som et normalt barn. Pånær det at hun har altid rene 12 taller og bliver lygnende hurtigt dygtigere end sine lære, og derfor kommer let til at kede sig

Andras der i dag er en voksen ung mand har ADD og har skullet lære at finde den indre motivation for at kunne få sig selv afsted, hans ADD har begrænset ham i at kunne noget og har det som en normal dreng når han får sin medicin. idag læser han til Mekaniker og er dygtig på et autist plan, uden diagnosen

I nutidens Danmark og desværre også i mange andre lande, får børn som voksne tit en diagnose. Jeg vil dog sige vi er særligt gode til det i Danmark. jeg taler ikke imod dette, men syntes vi som forældre tit mangler redskaber til vores børn. Jeg har selv tre børn der er markant uden for normen, og har nu siden 2001 haft denne type barn, og været meget alene med dem. Siden 1998 har jeg arbejdet med disse børn og deres forældre, jeg har haft stor succes med at guide unge autister, hjælpe unge med ADD og ADHD med at forstå dem selv og finde en vej til at hjælpe omverden med at forstå dem, Jeg har haft mange timer med forældre der trængte til råd og til at læsse af.


Familie terapi og coaching

Cilje Tinemari Tilbyder forældre coaching, det er ikke pinligt at søge dette, selv om hun tit oplever voksne der tænker de nok selv skal klare deres børn, men forstil dig hvis din hverdag med dit barn kunne blive meget nemmer, mere sjovt og du kunne som forældre om du er alene eller to, få resdskaber der gør jeres familie gladere.


Hvad tilbyder vi og hvordan er forløbet:

  • Vi starter med en times konsultation, hvor i som forældre fortæler om jeres barn og hvad i har gjort indtil nu, sammen får vi lagt en plan fuldt med redskaber, der passer præcis til jeres familie.
  • Cilje kommer på hjemmebesøg en eftermiddag helt til aften og opservere hvordan jeres barn er og giver jer redskaber til at handle anderledes, hvis det er nødvendigt.
  • I får en del redskaber til jer og prøver dem af finder jeres egen balance i det i har lært og kommer ca 2 mdr senere til en afsluttende konsultation, her får i snakket om hvad der er sket, hvordan det går og hvis i har brug for det lidt flere redskaber.
  • Ved skilsmisse får i som forældre mulighed for en ekstra konsultation, hvis i føler for dette behov, hvor i lære at være forældre mere end uvenner pga noget fra fortiden.


Hvordan booker du dette

Du går på vores online booking og vælger familie coaching, efter den første konsultation sender du en mail eller ringer til Alice på 60140228 mail: kontaktenglehuset@gmail.com, hvor du bestiller et hjemme besøg. og den sidste konsultation booker du online, er vælger du igen familie coaching. ønsker du et slilsmisse møde så booker du en efstra familie coaching på vores online booking.

Pris 

Ring til os på 60140228 og snak med Mikael.


Husk at elske jeres børn højere end i hader jeres x.

Det er vigtigt at arbejde sammen om børnene også selv om i ikke længere elsker hinanden, det er naturligt at have konflikter når man er gået fra hinanden.


Klik på en af nedenstående sider og læs mere om de særligt sensitive børn.