Ganesh

Ganesh


Hvad hjælper Ganesh med  • Rigelighed
  • Kunstneriske projekter
  • Fred og harmoni
  • At fjerne og undgå forhindringer
  • Spørgsmål om visdom
  • Skrivning
Påkaldelse

Kære Ganesh, tak fordi du jævner vejen for mig i dag med harmoni og fredfyldthed som eneherskende. Jeg påskønner, at du går foran mig og fjerner alle forhindringer, der kunne hæmme mine fremskridt. Hjælp mig med at se velsignelserne i alting i dag. Tak.

Hvem er Ganesh

Ganesh er en guddom med elefanthoved, der fjerner forhindringer for enhver, som beder om hans hjælp. Han er den hinduistiske gud for velstand og visdom, der også hjælper dig med skrivning og kunstneriske projekter. Der findes mange forskellige historier, der forklarer, hvorfor Ganesh har en elefants hovede. I de fleste historier mistede Ganesh hovedet (måske på grund af hans fars vrede), og Ganesh' mor tog det første hoved, hun kunne finde - en babyelefants - og placerede det på sin søns hals. I hinduismen er Ganesh den først guddom, man kontakter i sine bønner. Det anbefales, at man påkalder Ganesh, før man udfører en ceremoni, begynder at skrive, eller før en hvilken som helst aktivitet, som man ønsker at fp succes med. Ganesh er yderst kærlig, sød, høflig og mild, men alligevel meget stærk.


Han er stor nok til at bane vejen for dig for dig, så din sti er fri, men han er også så meget fyldt med kærlighed og sødme, at du ikke behøes at bekymre dig om, at hans rå styrke kunne blive vendt imod dig. Han er analog med Ærkeenglen Mikael, i og med han er en kærlig og loyal beskyttende kraft. Ganesh bliver kaldt "den der fjerner forhindringer", fordi han mejer enhver ned, der kunne stå i vejen for ham. Tænk på en tam elefant, der går foran dig på en sti og tramper underskoven ned, så vejen er fri for dig. Det er Ganesh.