Abundantia

Abundantia

Hvad hjælper Abundantia med  • At tiltrække alle former for overflod
  • Vejledning om og beskyttelse af finansielle investeringer
  • Held og lykke
  • Beskyttelse af værdier
Påkaldelse

Som tegn pa din tro på Himlens vilje til at hjælpe dig, kan du holde en eller flere mønter i den hånd, du ikke skriver med (det din modtagende hand) og sige: "Smukke Abundantia, jeg ønsker at være som dig - fri for bekymringer og fuld af tiltro til, at mine behov allerede er opfyldt på alle mader. Hjælp mig med at erstatte alle pengesorger med glæde og taknemmelighed. Hjælp mig med at åbne mine arme, så Himlen let kan hjælpe mig. Tak for al din vejledning, dine gaver og beskyttelse. Jeg er virkelig taknemmelig, og jeg er ovenud fyldt med glæde og tilfredshed. Jeg giver slip og slapper af i sikker forvisning om, at der bliver taget fuldstændig hånd om mig, lige nu og i fremtiden."Hvem er Abundantia

Abundantia er en smuk gudindc for succes, fremgang, overflod og held. Hun bliver også betragtet som beskytter af opsparinger, investeringer og velstand. Hendes billede prydede romerske mønter tor mange hundrede år siden.


I den romerske mytologi bragte Abundantia sovende mennesker penge og såede korn, som hun rystede ud af det overflødighedshorn, hun altid havde med sig. I nordisk mytologi blev hun kaldt Fulla, den vigtigste og foretrukne assistent for Friggs (den nordiske gudinde for atmosfæren og skyerne). Fulla bar Friggs værdigenstande for hende og fungerede også som hendes budbringer ved at udføre tjenester for dødelige, der bad gudinden om hjælp.

Hver gang jeg ser Abundantia, flyder guldmønter på magisk vis fra hende uden at komme fra en særlig beholder. Mønterne ser bare ud til at drysse fra hende og ligger endda som et spor bag hende, akkompagneret af en klingende lyd ligcsom hos mavedansere, der ryster deres møntbroderede dragt. Hun er en åbenbaring af stor skønhcd og engleagtig renhed, meget tålmodig og yderst kærlig. "Jeg er en vejviser til den mægtige Kilde til alt," siger hun. "Det er min største fornøjelse at belønne dine anstrengelser, og jeg bliver henrykt over, at høre taknemmelighed og glæde, når nogcn bliver frelst ved min indgriben. Jeg er her for at tjene, for at hjælpe dig med at planlægge din uendelige finansielle lykke, og for at afsløre gemte skatte, som du endnu ikke kender til". Abundantia er som en graciøs værtinde, der hele tiden spørger om der er noget, du har brug for, og derefter kærligt opfylder ethvert ønske. Hun siger: "Jeg kommer også let ind i dine drømnme for at svare på ethvert spørgsmål, du måtte have om finansverdenen, investeringer og deslige. Glem ikke, at penge kan give næring til healings projekter og kan skaffe dig firhed, hvor det er et spørgsmål om tid. Men penge kan også blive en fælde, hvis du lader sorger og bekymringer få magt over dig. Det er her, jeg kommer ind i billedet: for at fjerne disse negative tanker og hjælpe dig på rette vej mod fremgang."