Ærkeenglen Jofiel

Ærkeenglen Jofiel

Hvad hjælper Jofiel med

  • Kunstneriske projekter og kunstnere
  • Smukke tanker
  • Boligindretning
  • At sætte farten ned fra et hektisk tempo


Hvis du befinder dig i en grim situation, er der gode chancer for, at grimme tanker har været med till at fremkalde den. Påkald Jofiel for at få vendt rundt på tingene.


Påkaldelse

Ærkeengel Jofiel, hjælp mig med (beskriv situationen). Tak, fordi du hjælper mig med at se den indre guddommelige skønhed i mig selv og alle involverede. Tak for din mellemkomsttil at skabe et smukt resultat. I taknemmelig og på vegne af alt, hvad der er smukt, takker jeg dig, Jofiel.Hvem er Ærkeenglen Jofiel

Jofiel's navn betyder Guds skønhed. Denne Ærkeengle er kendt som kunstnerens skytsengel. Hun var tilstede i Edens have og senere vågede hun over Noah's sønner. Som Ærkeengel for kunst og skønhed hjælper Jofiel os metafysisk og psykisk. Først og fremmest hjælper Joifel os med at tænke smukke tanker, med at se og værdsætte skønhed omkring os, og derved skabe, manifestere og tiltrække mere skønhed til vores liv. I sidste ende fører smukke tanker til smukke resultater. I denne fysiske verden hjlælper Jofiel med kunstneriske projekterog tænder vores kreative glød. Hun giver os idéer og energien til at gennemføre kunstneriske bedrifter. Jofiel hjælper os også med, at skabe skønhed hjemme, på arbejde og i vores forhold til andre. Hun hjælper os med at sætte farten ned og dufte til roserne. Ærkeenglen Jofiel har en opmuntrende energi, der er sjov og behhagelig at vre i nærheden af.  Hun er venlig og positiv som den ideelle mbedste ven. Hun siger: Bekymringer har aldrig afhjulpet nogle problemer, så hvorfor ty til dem i nødens stund? De kan ikke nære og heale dig - faktisk lige det modsatte det er meeget bedre at bruge sine kræfter på noget kreativt som et middel til stille meditation gennem positiv handling. Skab, skab, skab! På denne måde afspejler du Gud's egen skaberevne. Det er derfor, du føler dig nærmest Gud når du er fuldt optaget af at skrive, tale og andre kunstneriske projekter.