Ærkeenglen Azrael

Ærkeenglen Azrael

Hvad hjælper Azrael med

  • At trøste de døende og sorgende.
  • At fragte den nyligt afdøde persons sjæl over.
  • Sorgterapi
  • Støtte til den sorgende både materielt, spirituelt og emotionelt.


Når du ligger og vender og drejer dig i søvnløse nætter med ængstelig sorg, kan jeg lette dit rastløse sind og hjælpe dig med at sove. Et udhvilet sind og en udhvilet krop er stærkere og bedre egnet til at klare sørge processen.


Påkaldelse

Ærkeengel Azrael, trøst mig nu. Hjælp mig med at heale. Løft mit hjerte op over tunghed. Og hjælp mig med at erkende de velsignelser, som denne situation rummer. Hjælp mig med at løsne mine tårer og få kontakt til min i himlen. Tak, Azrael.Hvem er Ærkeenglen Azrael

Azrael's navn betyder den som "Gud hjælper". Han rolle er først og fremmest, at hjælp folk med at krydse over til himlen på tidspunktet for den fysiske død. Azrael trøster folk før deres fysiske bortgang og sørger for, at de ikke lider, mens de dør og hjælper dem med at tilpasse sig. Han omgiver også sørgende familiemedlemmer med healende energi og guddemmoligt lys for, at hjælpe dem med at klare sig og trives. Azrael yder støtte til overlevende venner og familiemedlemmer og letter deres vej på materielle, spirituelle og emotionelle måder. Hvis du har mistet nogen så påkald Azrael for støtte og trøst. Azrael arbejder også med sorgterapeuter for, at skærme dem mod at absorbere deres klienters smerte og for at lede deres ord og handlinger, så de får den maksimale nytteværdi.