Mestre din hjerne Retreat Grækenland

Retreat til Grækenland

UNDER UDVIKLING

Få det liv du ønsker

Master your mind´s

De 3 hjerner

Hjernen

Hjertet

Maven

Alle fortjener succes

Alle kan få succes

Når vi som mennesker deltager i livet både bevidst og ubevidst er vores hjerne vågen, både på det bevidste og ubeviste plan, det er videnskabligt bevist at hjernen er den del af mennesket der sender signaler ud for at man kan bevæge sig, for at man kan tale, i det heletaget fungere. Derudover har vi to hjerner mere, og disse to har direkte adgang til vores hovedekontor nemlig hjernen mellem ørene, lad os kalde den chefen/ virksomheds ejeren. Den anden hjerne er hjertet vores følecenter, denne hjerne kalder vi direktøren, Direktørens job er at være meget opmærksom og underrette chefen og alt det vigtige der sker, vores direktør har en underdirektør menlig hjernen i maven, vores mavefornemmelse. Hvis job er at vælre vores arlarmcentral. Udover de 3 hjerner har vi også 2 virksomheder, men alt dette kommer vi meget mere ind på når vi mødes i Grækenland.


Når man bliver uddannet i at tolke og forstå samt omkode eller indspirere disse 3 hjerner kan alt ske. Vi har op igennem mange års vejledning at nogle af danmarks top chefer, og virksomheder der har skullet vokse. Udarbejdet en formel og en guidlinje man kan følge, hjulpet virksomheder til at gå fra 5 ansatte til 30. Samt tjent milioner. Denne formel bruger vi også til vores enkelte klienter der ønsker at tabe sig, eller opstarte en virksomhed eller for den sagsskyld flytte sig fra et sted til et andet. Det vil sige alle kan bruge denne formel om det er småt eller stort, det de ønsker at udrette.


Det er så enkelt hvis man kan forstå et værktøj kan man også lære at bruge det og derved nå resultater. Vi tager udgang i det fulde billede, vi går i dybten med den enkelte deltager, og via Ciljes even til at kigge dybt ind i hendes klienters liv, kan vi nå ind til de blokeringer der sidder på det ubevidste plan og omkode hjernen til at hjælpe dig med at nå sine mål. Vi er overbevist om at alt du oplever i livet kan bruges og vi vil guide dig til at bruge det du har med dig, på en burgbar og gavnlig måde, alle udfordringer er som vægttræning det gør dig kun stærkere og stærkere hvis du bruger vægten rigtigt, ellers ødelægger den dig.


DER ER KUN PLADS TIL 10 DELTAGERE da vi ønsker at komme helt ind og skabe mennesker der når deres mål.

Dette retreat er en workshop/ uddannelse i at kunne manifestere dine ønsker
Hvorfor er denne rejse blevet en del af vores ellers meget spirituelle sundhedshus.Cilje har i en længere periode mød klienter der har taget kursuser og læst bøger i at få det liv de ønsker, nogle har brugt store beløb på det uden at nå i mål med deres ønsker, klienterne har været nysgerrig på hvad Cilje har gjort for at få succes, de der følger hende er klar over at hun opstartede virksomheden Englehuset imens hun havde 3 små børn der alle er diagnose børn og hun var alene mor, Nu er denne virksomhed ikke en helt almindelig virksomhed da den sælger det paranormale og derfor er en virksomhed der afhænger af hvad folk tror på. 

Fordi Cilje kunne forstå at hendes klienter manglede store dele af hendes insigt og værktøjer, værktøjer hun giver videre når top chefter og andre store virksomheder eller mindre virksomheder ønsker at vokse, har så stor succes så vil hun gerne lave en rejse til de som ønsker at blive dygtiger eller nå mål de lige meget hvad de gør bare ikke når. Ciljes indsigt i mennesket og sjælen og hendes intense kontakt til universet, gør at det bliver en fantastisk og intens rejse. Ciljes tror på at hun og hendes ansatte kan få dig fra a-å i den uge i er samlet i Grækenland