Radiofrekvens og healing

Radiofrekvens behandling og healing

Vores model er først i 50érne og har haft et vægttab der gav hende en løsere hud, billedet er desværre ikke det bedste men vi kunne efter kun denne ene gang så en mindre hængende mundvig og strammer kunder, og frisker hud.

Hvad er Radiofrekvens behandling


Radiofrekvens er en oplagt behandling, hvis du ønsker at reducere dine rynker og stramme huden op. Underhuden opvarmes og collagen fibrene stimuleres så hudens fasthed og stuktur forbedres markant. Resultat er en glattere og strammere hud, som du ser allerede efter første behandling. Denne varme smelter også lidt af det uønskede fedt man kan have på kæben eller under hagen, den lyfter og fornyer.


Med alderen ca omkring de 30, bliver vores hud dårligere til at danne collagen af sig selv, derfor kommer vores rynker og mere slap hud, denne behandling sætter gang i hudens collagen og hjælper i en periode.


Vi har den tanke at vores tanker farver vores liv, og er vi træt af vores hud eller udseende vil det påvirke vores liv, vi kan gøre meget med kost og motion og ingen cigaretter og ikke store mængder alkoholæ og sukker, men hudens egen rytme er at sænke produktionen af collagen, og den kan vi ikke ændre men hjælpe til ikke at gå for hurtigt.


Vi vil gerne combinere denne skønhedsbehandling sammen med healing for på denne måde at heale både det indre og det ydre.Ps vi er ved at lave flere og BEDRE billeder af vores egne modeller