Krystal Børn

Englehuset 

Sjælens sundhedshus ApS                      Klik på Online Booking

Krystal Børn

Der har i spirituelle kredse været megen snak om disse nye børn som kommer her med megen visdom og spirituel styrke. De første som kom var indigo børnen også kaldet stjernebørn, som har skabt mange problemer for deres forældre og skoler. Disse børn blive ofte diagnostiseret med at have adfærdsproblemer, koncentrations besvær o.s.v. Der er blevet skrevet en del om dem, men det er ikke dem jeg vil fortælle om her. Det er efterfølgerne: crystal børnene også kaldet; octarine eller rainbow børnene. De er af en højere vibration og vil være fredsskaberen. De er mere stille end indigo børnene og meget blide og kærlige. Disse børn vil bringe den nye tid, hvor indigo børnene har banet vejen og nedbrudt grænserne, så vil crystal børnene skabe freden og harmonien. De første børn begyndte at blive født i 1997 og er kommet i større og større mængder gennem de sidste år. Der har været crystal børn før, de er spejderen, der så det hele an og rapporterede om menneskeheden var parat til at tage imod disse blide sjæle.


Til de forældre til crystal børn stilles der store krav. Børnene er meget trygheds søgende og ønsker meget kærlighed i deres liv. Det kan være en trøst for forældrene at vide at de er specielt udvalgte til at være far eller mor til sådan et barn, og det betyder at I har de nødvendige ressourser til at give crystal barnet de rette og trygge opvækst betingelser. Så hvad er kendetegnet for et crystal barn/voksen ?


Kendetegn for crystal børn:


Er utrolig sensitive overfor deres miljø, lyd, farver, negative følelser, lugt, mad, kemikalier, forurening, hvordan tøjet føles, vold, andres smerte, gruppe bevidsthed, elektricitet, stråler.


 • Så sensitive at de er meget sårbare, og samtidig meget stærke på grund af deres sårbarhed.
 • Må have tid alene, har det ikke godt i grupper, da få forstår deres behov for tid alene, for at skabe balance og centrering.
 • Har stor brug for naturen og elementerne. Naturen vil hjælpe dem til at skabe balance og rense dem for negativ energi og spænding som de har opsamlet.
 • Forstår simpetlhen ikke ; menneskenes uhumane måde at behandle hinanden på, grådighed, krig, o.s.v. kan hurtigt føle sig overvældet af det hele.
 • Vil trække sig ind i sig selv og beskytte sig selv, hvis livet er for intenst eller overvældende, hvis de er traumatiseret, eller ser eller føler andres traumer.


Selv om at de ofter er stille mennesker, blive andre tiltrukked af dem ligesom en magnet, De vil danne dybe bånd med mennesker som tilbyder dem uendelig kærlighed, kærlighed som crystal børne ved er den eneste sande kærlighed.

Nå et crystal barn kikker på dig føles det som om at det ser dybt ind i din sjæl. har ikke brug for traditionel opdragelse, fordi de er blide, vise, og vil fortælle dig hvad de har brug for, hvad der er godt for dem eller ikke godt for dem. Da min søn var meget ung, sagde han en dag; "jeg vil ikke drikke alkohol eller tage stoffer", og det har han ikke.


 • Vil ofter undgå supermarkeder eller centre. For mange forskellige energier.
 • De har en stor kærlighed for børn og dyr. De har en speciel evne til at forbinde sig med alle væsner.
 • Vand er meget godt til at rense og balancere , karbade, brusebade, vandfald, fontainer, lege i vand og sand.
 • Har brug for behageligt tøj af eget valg, af naturlige materialer.
 • Har brug for masser af vand og foretrækker frisk økologisk mad.
 • Før de blev født har de ofte kommunikeret med deres forælder, og ofte fortalt deres navn.
 • Mirakler og magi sker omkring dem - penge dukker op, dyr opsøger dem, babyer smiler til dem, spontan healing.
 • Er eksterm empatiske, til det punkt, at de ved hvordan en fremmed på gaden føler.


Bange for nærhed fordi de hurtigt føler sig indvaderet, ikke respekteret. vil hellere være alene end at have deres personlige rum krænket. Undgår også ofte romantiske forhold af frygt for at såre den anden i forholdet hvis forholdet ikke holder. Der er en uskyld, renhed, på grund af manglen på ego hos crystal barnet.


 • Må have hjælp til at finde deres grounding ved fysiske aktiviteter, naturen, kampsport, yoga eller dans.
 • Kan forstyre elektriske apparater, radioer, tv'er, computere.
 • Er tilbageholden med at vise følelser i frygt for at miste kontrollen, derfor kan de virke flade og passionsløse.
 • Kan føle sig ansvarlig for dødsfald, nogle der kommer til skade eller folk som skændes eller slås.
 • Kan have eller få perioder med dyb depression.
 • Har ofter et højt stofskifte og er naturlige vegetarer.
 • intelligente, "ser det store billede", med en instinktiv forståelse af spirituelle love, og hvordan det hele hænger sammen.


Har en klar forbindelse til deres højre selv, og har naturlig forbindelse til deres højesteguide. Det er præcis derfor, at de kender sandheden om spirituel enhed.

Naturlige healere og fredsskabere. Multi talenter.


Attachment parenting er en rigtig god hjælp i opvæksten af et crystal barn da de ikke har det godt med at græde i søvn og bare ligge for sig selv. De kræver nærhed og det betyder for mange at de sover i forældrenes seng. En ting som mange forældre til crystal børn også har haft stor glæde af er en slynge eller bæresele. Den gør at man kan har hænderne fri og samtidig have barnet hos sig. Det kan godt være at det lyder som meget grænse overskridende for mange, men da det er børn af den nye tid så er det også tid til nye måder at være med vores børn på og at opdrage dem på.


Læs mere om attachment parenting på følgende links: www.gentleparenting.com spørgsmål og svar om attachment parenting og meget andet. www.askdrsears.com lægens råd om attatchment parenting, alt om leg, sove, mad, opdragelse o.s.v. www.tccmaven.com/resources/slin.html alt du vil vide om slynger. www.ifavn.dk en god dansk side, og den eneste, om alt dette. Kontinnum koncepted er også en stor inspiration. Der findes en bog på dansk på biblioteket om dette, og ellers kan man søge på internettet under continnum concept. Men læs bogen, den vil helt sikkert rykke noget i dig omkring børns opvækst.


Der er flere ting som kan hjælpe crystal børne igennem deres op- og nedture gennem livet: Blomster essencer/remedier, Krystaller (giv ikke sten og krystaller til helt små børn, men have dem i deres omgivelser), Aura soma, har f.eks. childs rescue, flaske nr.20, og en serie af flasker til de nye børn nr. 11-15, Healing, Hømopati, og mange andre naturterapier.


Reference: http://www.mandala.dk/gaia/crystalb%F8rn.shtml


                                                                           Englehuset Sjælens sundhedshus Aps  Telefon: 60140228                                            Email: kontaktenglehuset@gmail.com                                  CVR nr.: 40242384