Body & Soul-lution App

Englehuset 

Sjælens sundhedshus ApS                      Klik på Online Booking

Appen Body & Soul-lution

Video over vores App

Body & Soul-lution

Denne App giver dig indblik i din sygdom


Denne app er en opslags app. Du kan se hvilke dele kroppen symboliserer, du kan lære hvordan et menneske er via person tolkningen.

For godt 2 år siden, blev jeg enig med mig selv om, at vi manglede en mere grundig app om, hvorfor vi bliver syge. Jeg mødte mange i min klinik, som havde en eller anden form for sygdom, og at de var ikke bevidste om, at al sygdom udspringer af det psykiske. Da de fik denne viden og den psykiske begrundelse til deres sygdom, kunne de selv målrettet arbejde sig ud af sygdommen. Nogle opdagede, at sygdommen gik helt væk bare efter denne forståelse, eller at den begyndte at forbedre sig markant.

Appen indeholder et stort leksikon over mindst 374 sygdomme. Den har oversigt i kroppen og hvad de forskellige dele betyder, når vi snakker om psyken. Den har en personligheds tolkning, der gør det lettere at forstå de mennesker, som man er sammen men.

Eksempler på symptomer fra appen

Eksempeler på Person tolkning fra Appen


Hvad er det for en app

Et par eksempler på kroppen fra appen

                                                                           Englehuset Sjælens sundhedshus Aps  Telefon: 60140228                                            Email: kontaktenglehuset@gmail.com                                  CVR nr.: 40242384