Sanat Kumara

Englehuset 

Sjælens sundhedshus ApS                      Klik på Online Booking

Sanat Kumara

Hvad hjælper Sanat Kumara med  • At overvinde egoet
  • At fjerne træthed
  • Healingsarbejde
  • At rense rummet
  • Åndefrigørelse
  • Spirituel viden og oplysning
Påkaldelse

Kumara er en kraftfuld ånd, der har en oprindelig og medfødt følelse ved sig, som en meget stærk heksedoktor. Når du påkalder ham, svarer Kumara med lysets hast og mod kærlig kraftig energi. Hvis du er træt eller ønsker styrke til at overkomme uvidenhed og lavere energier, kan du kalde på ham for at få hjælp: "Sanat Kumara, bring mig din kraftfuide energi til at opløfte min ånd og vitalitet, over begrænsende overbevisninger. Hjælp mig til at løfte mig op over negative tanker og følelser som en fugl der stiger til vejrs over mørke skyer. Jeg beder om din assistance ved at forbinde mig op til den sande og evige Kilde til al energi. Fjern lavere ånder og energier indeni og omkring mig, og tilfør mig guddommeligt healende lys. Tak."

Træk så vejret dybt, mens Kumara udfører sit arbejde. I løbet af nogle få øjeblikke skulle du føle dig oplivet og opfrisket.Hvem er Sanat Kumara

Kumara er en krigsgud viet til at befri mennesker og Jorden, for negative væsener og lavere energier. Det vrimler med legender, der forklarer Kumaras skabelse, hvor den fælles røde tråd er hans forbindelse til tallet seks - måske grund af hans talent for at forvise negative ånder. En historieberetter, at Himlen var plaget af dæmoner, så Shiva brugte sit ildsprudende tredje øje til at avle seks børn, der skulle specialisere sig i at dræbe dæmoner. Imidlertid omfavnede deres mor de seks børn med så entusiastisk kærlighed, at hun klemte deres kroppe sammen til et barn med seks hoveder. Hinduer tilbeder Kumara som en leder blandt guder, der forjager mørke fra menneskers og ånders sind. Hans dæmondræbendeaktiviteter betragtes som metaforiske og symboliscrer Kumaras udryddelse af uvidenhed.


I new age-kredse bliver han hyldet som medlem af det store hvide broderskab, hvor han arbejder side om side med Jesus og Ærkeenglen Mikael om at hjælpe planeten og dens befolkning med opstigningsprocessen. Sanat Kumara siger: "Kraft er mit fokus - kraft for en og for alle... at gengive folk over alt personlig kraft direkte fra Den store kilde til Alt.

Gennem min realisering af Det store Altet er jeg i stand til at koble mig ind på dets rigdom og trække på dets kraftforsyning og dele den ud til alle. Ved at oplyse masserne med denne personlige kraft sker der en tilførsel af retfærdighed, dyd og anstændighed til verden, for ingen lægger beslag på dine personlige grænser, når du ved, at din forsyning med kraft er ubegrænset og fuldkommen uhæmmet. Læn dig op ad den viden og vær aldrig bange for, at gøre brug af dine rettigheder og personlige styrke i situationer, der kræver af dig, at du er stærk"

                                                                           Englehuset Sjælens sundhedshus Aps  Telefon: 60140228                                            Email: kontaktenglehuset@gmail.com                                  CVR nr.: 40242384