Angel Coach

Englehuset 

Sjælens sundhedshus ApS                      Klik på Online Booking

Angel Coach Uddannelsen

Hvad lære du på denne skole :


Her er et overblik over hvad du kommer igennem på de 12 uger.


 • Åbne lukke teknik der gør du kan lære at lave clairvoyance og med tiden afdøde kontakt
 • Healing forståelse, Fjern healing, Engle healing, Soulinsigthfullness healing
 • Inkarnerings massage 
 • Tolkning af kroppen hvad den signalere både via udseende og via bevægelse
 • Sygdoms forståelse, hvorfor bliver sindet sygt og hvorfor tiltrækker vores krop sygdom.hvad gør vi for at fjerne den
 • Angel tapping
 • Terapeutiske værktøjer samt spørge teknikker til både klient såvel som universet
 • Tidslinje terapi
 • Regressions terapi
 • Livskontrakt rejsen
 • Selvhjælpe teknikker

 Kan alle tage denne uddannelse ?


Ja alle kan tage denne uddannelse hvis de har interesse for det åndlige og selvvudvikling


Bliv Uddannet som Angel Coach


Hos Englehuset har du mulighed for, at blive uddannet Angel Coach og ligeledes uddannet Angel Coach underviser. Disse uddannelser opnås kun igennem Englehuset.Mere om Angel Coach uddannelsen


At blive Angel Coach er en unik uddannelse i healing, clairvoyance, inkarnerings massage mm., og du vil tilmed opnå en overskuelig helhedsforståelse af den spirituelle verden. Du vil også lære hvordan du på den mest kærlige og hensigtmæssige måde kan bringe himlen ned på jorden til gavn for både dig selv og dine medmennesker. Du vil selv få taget fat på egne udfordringer og få et kærligt og kraftigt selvudviklings skub i den rigtige retning.


Vigtig viden:


Denne uddannelse er en selvudviklings uddannelse, det vil sige du skal ønske at udvikle og forstå dig selv. denne uddannelse kan bruges som et erhverv eller som et kæmpe redskabsskur fyldt med redskaber til selv forståelse samt forståelse for andre, dit syn på livet vil blive lysere og redskaberne vil flytte dig i retningen af større indre lykke.


Hvad bliver jeg uddannet i:


      Modul 1 :

      Er de første 1-2-3-4

      ud af 12 weekender


 • Åbne og lykke teknik
 • Clairvoyance
 • Chakre viden
 • Selvudvikling
 • Engle healing
 • soulinsigthfullness healing
 • Fjernhealing
 • Angel Tapping      Modul 2 :

      Er weekend 5-6-7-8

      ud af 12 weekender


 • Inkarneringsmassage
 • Det visuelle chakre
 • Sygdoms forståelse
 • Krops tolkning og forståelse
 • Healing
 • Fjerne fysiske og psykiske blokeringer
 • Opfyldning af chakre.
 • Læse kroppen og forstå dens psykiske historie
      Modul 3 :

      Er weekend 9-10-11-12

      ud af 12 weekender


 • Tidslinie terapi
 • Terapi værktøjer
 • Regressions terapi
 • Tidligerlivs forståelse
 • Livskontrakt rejsen
 • Forståelse for livsmissionen og karma


      Modul 4 :

 • Trænings weekend så man er klar til eksammen men kun hvis man ønsker denne weekend så finder vi en weekend.Mere om modul 1

Dette modul er 4 weekender lørdag og søndag


Der er ikke nogen krav til dig, kun at du ønsker at lære clairvoyance og den spirituelle verden at kende, så det har ingen betydning og du er øvet eller helt ny. Du skal læse så meget som du magter af de to bøger og det materiale jeg sender dig. Alt materialet er med til at hjælpe dig til forståelse, og det er let læseligt.

Vigtigt at vide er at alle hold er forskellige, da der undervises ud fra hvor den enkelte kusist er i sit liv, der er meget selvudvikling forbundet med hele uddannelsen.


Modul 1


Du vil komme igennem viden om Chakra, Clairvoyance, få kontakt til din skytsengel og vejleder, lære at åbne dig til den åndelige verden så du kan modtage budskaber og snakke med din skytsengel, du lære også at lukke dig igen, samt rense dig og fylde dig op med fornyet energi, du vil lære redskaber til ikke at føle dig trær efter at have givet en behandling, eller træt efter at have været sammen med andre mennesker. Du vil prøve at give clairvoyance via at mærke på en genstand, fra en af dine med kusister. du får guidet hjælp til at give clairvoyance uden hjælpemidler, Vi vil lære hvordan man spørger ind til hvad klienten har behov for at vide. Vi vil lære om healing om hvordan vi giver healing uden at blive trætte, vi vil lære forskellige healings metoder og vi vil øve på hinanden. Vi lære soulinsigthfullness og dens healings form


Læs her:


Du skal alle dage i hver weekend have madpakke med, der vil være morgenmad hver morgen for dem, som ønsker det. Og frugt og kaffe og the hele dagen. Det vil også være muligt i frokost pausen at gå ud og købe din frokost mm. på nogle af de nærliggende caféer og spisesteder i Aarhus by. Hvis du kommer langt fra er der hoteller i byen, eller måske en på holdet der kan have dig overnattende.


Tidsrum:


Alle dage fra kl. 9 - 19

Adressen er i Skanderborg: Niels Bohrs Vej 49, Stilling  •  8660 Skanderborg


Bøgerne som læses til Modul 1:


Spørg dine guider af Sonia Choquette og bogen Ærkeengle og opstegne mestre af Doreen Virtue. Du skal ikke have læst bøgerne for at kunne deltage, men de er gode at have læst.Mere om modul 2

Dette modul er 4 weekender


Dette hold er der kun det krav at du har været på hold 1.

På dette hold vil du få redskaber til at lære din vejleder at kende personligt, du vil møde de engle du har omkring dig, det gør vi via guidet meditationer. Vi skal lære inkarnerings-massage som er en helkrops-massage fra ansigt til fødder, denne massage form giver sjælen ro og balance i kroppen. Via chakra-viden samt deres betydning og placering vil du lære, at kunne tolke samt aflæse klientens krop, og derved se, forklare og behandle klientens psykiske/fysiske-blokeringer. Du vil lære at skabe ro og balance samt sætte selvudviklingen i gang, igennm denne massage form som hjælper sjælen til at finde ind i kroppen og være tilstede. Hvilket især er vigtigt for at kunne finde sig selv og den vej man skal i livet.

Vigtigt at vide er at alle hold er forskellige, da der undervises ud fra hvor den enkelte kusist er i sit liv, der er meget selvudvikling forbundet med hele uddannelsen.


Modul 2

vi har meget teori og vil arbejde i grupper og gå i dybten med Chakrenes betydning, for med den viden letter kunne behandle klienters skavanker, der er teori om hvordan du massere og hvad du ser på klientens krop, memik adfær og krops holdning. Vi vil få meget sygdoms lære og viden om hvad der forskellige dele af kroppen betyder, vi vil lære om Procektioner og mon hvordan man kan læse en krop og ansigt. denne weekend er fyldt med teori og vi vil lære at give massagen. Vi træner på hinandenModul 2 sidste weekend af de 4 i modul 2

Søndag vil vi snakke om hvad vi lærte lørdag.

Lørdag fra kl 15 vil vi have 2 kaniner.

Vi vil have kaniner 2 stk hele søndag fra kl 15

VI HJÆLPER GERNE MED AT FINDE KANINER. Vi skal bare vide det i god tid.


Chakra kort fortalt:

Rod : Jordforbindelsen samt familie relationer med mere.

Hara : Lyst til livet, sex drift og respekt for sig selv og andre.

Sola-plexus : Identitet, viljestyrke, give og modtage kærlighed.

Hjerte : Overskud / rummelighed i kærligheden til sig selv og andre

Hals : Udtryk, Kommunikation i flow og balance.

Pande : Synsvinklen på livet til og fra sig selv og andre.

Krone: Overblik, selvbillede og større viden.


Ved ubalance i bare et chakra, er der ubalance i alle da de er forbundet som tandhjul. Dette kan skabe forvirring i klientens liv og mangel på livs gnist i en større eller mindre grad.


Der en del teori om hvordan vi kan læse kroppen og se dens blokeringer, samt en viden om kroppens chakra og hvordan vi,som mennesker og sjæle fungerer på forskellige niveauer.


Husk farveblyanter i rød, orange, gul, grøn, blå, lilla og blyant samt viskelæder og massage olie hvis du har bestemt slags du foretrækker.Læs her:

Du skal alle dage have madpakke med, der vil være morgenmad hver morgen for dem, som ønsker det. Og frugt og kaffe og the hele dagen. Det vil også være muligt i frokost pausen at gå ud og købe din frokost mm. på nogle af de nærliggende caféer og spisesteder i Aarhus by. Hvis du kommer langt fra er der hoteller i byen, eller måske en på holdet der kan have dig overnattende.


Tidsrum:

Alle dage fra kl. 9 - 19

Adressen er i Skanderborg: Niels Bohrs Vej 49, Stilling  •  8660 Skanderborg


Bøgerne som læses til Hold 2:

Chakra-håndbogen skrevet af Shalila Sharamon og Bodo J. Ba og bogen Healing med engle skrevet af Doreen Virtue


Mere om Modul 3

Dette modul er 4 weekender


Dette hold kan kun tages hvis du har nr 1 og 2.

På disse hold vil vi lære regressions terapi & tidslinie terapi & livskontrakt rejsen terapi. Vigtigt at vide er at alle hold er forskellige, da der undervises ud fra hvor den enkelte kusist er i sit liv, der er meget selvudvikling forbundet med hele uddannelsen.


Modul 3

Dette modul er 4 weekender


1:Vi vil lære om tidslinie terapi, der er en rejse tilbage i dette liv, tilbage til barndommen hvor vi som voksne kan have blokeringer vi bære rundt på, der gør vores liv mindre let eller meget svært via guidet rejse tilbage sammen med englene får vi og klienterne forløsninger. i vil øve på hinanden lørdag og søndag


2: Vi vil lære hvordan vi bruger englene til at rejse tilbage til tidligere liv. Vi vil lære at gå dybere ind i en selvforståelse via at se hvem og hvor og hvorfor vi har det liv vi er i nu, og om der er noget fra tidliger liv, vi har taget med ind i dette liv og at stå ved hvem vi er og vores ønske for vores liv med engle. Dette er en healings weekend med stor selvudvikling både åndeligt og menneskeligt. Der vil også være specielle meditationer i løbet af vores weekenden. Vi vil træne på hinanden lørdag og søndag.


3: Denne weekend er en speciel weekend, for mange af os ønsker at vide hvad vores livs-mission er og hvad vi skal lære her nede. denne rejse vil vi lære at tage, op og læse vores livs kontrakt, via hjælp af englene.

vi vil træne på hinanden om lørdagen og søndag.Til modul 3 skal i læse 3 bøger.


Tidsrum:

Alle dage fra kl. 9 - 19

Adressen er i Skanderborg: Niels Bohrs Vej 49, Stilling  •  8660 Skanderborg


Bøgerne som læses til Hold 3:


Spirituelle løsninger af Wayne W. Dyer og bogen Kraften fast food for sjælen af Barbera Berger og bogen Livet er en gave skrevet af Gill EdwardsModul 4


I denne weekend træner vi det som i føler i mangler og får svaret på det spørgsmål som i har. I kan træne det i ønsker jer og vi aftaler hvad i skal op i til eksammen og hvornår i føler jer klar til at gå op


Husk at medbringe

Du skal selv have mad med


Til Hold 1 & 2 & 3 & 4

 • Et par blyanter og et viskelæder
 • Farveblyanter til chakra-farverne
 • Massageolie (hvis du ønsker en særlig slags).
Angel Coach


Pris for uddannelsen

12 weekender

36.000 kr.


Der kan laves aftaler om anden betalingsform.:


1. Pris pr weekend 3000 kr.

Beløbet skal være indbetalt inden weekendens start.

Depositum 1000 kr betales ved tilmelding.


Først når kvitteringen på betaling er forevist, har man sikret sig en plads på uddannelsen.


Tilmelding

Du tilmelder ved at trykke

her 


Eller ved spørgsmål på mail:

kontaktenglehuset@gmail.com


Send os en mail med kvittering på at udannelsen, weekenden eller depositummet er betalt og modtag materialer til kurset. 

__________________________


Hvis du først en gang har taget alle modulerne på Angel Coach uddannelsen hos Englehuset, har du mulighed for at komme igen og deltage på de weekender, der er uddannelse i fremtiden.


Englehuset har lavet den ordning at der kun er 4 pladser på hver week. til gengangere på Angle Coach uddannelserne.


Hvis man ønsker at deltage på en af weekenderne, skal man som genganger skriver på mail: kontaktenglehuset@gmail.com for at tilmelde sig. Altså IKKE booke en plads igennem bookingsystemet.


Betaling skal ske ved tilmelding af hver week. man ønsker at deltage på. Prisen er 500 kr. først når der er betalt er man tilmeldt som genganger.


Grundet corona er datoerne flyttet og nye er på vej til resten af året og det næste hold

_________________

Dato for kurser

Modul 1 første weekend

Alle dage fra kl. 9 - 19

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 SkanderborgModul 1 anden weekend

Alle dage fra kl. 9 - 19

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 SkanderborgModul 1 treide weekend 

Alle dage fra kl. 9 - 19 

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 SkanderborgModul 1 fjerde weekend 

Alle dage fra kl. 9 - 19 

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 SkanderborgModul 2 første weekend

Alle dage fra kl. 9 - 19 

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 SkanderborgModul 2 anden weekend

Alle dage fra kl. 9 - 19

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 Skanderborg

D 22/8 & 23/8 2020


Modul 2 treide weekend 

Alle dage fra kl. 9 - 19

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 Skanderborg

D 5/9 & 6/9 2020


Modul 2 fjerde weekend 

Alle dage fra kl. 9 - 19

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 Skanderborg

D 3/10 & 4/10 2020


Modul 3 første weekend 

Alle dage fra kl. 9 - 19

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 Skanderborg

D 28/11 & 29/11 2020


Modul 3 anden weekend 

Alle dage fra kl. 9 - 19

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 SkanderborgModul 3 treide weekend

Alle dage fra kl. 9 - 19

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 Skanderborg

d 19-20/10 2019Modul 3 fjerde weekend 

Alle dage fra kl. 9 - 19

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 Skanderborg
Modul 4 valgfrit er ikke regnet med i prisen

Alle dage fra kl. 9 - 19

Lørdag - søndag

Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 Skanderborg

d. kommer


Eksamen dato aftales indbyrdes                                                                           Englehuset Sjælens sundhedshus Aps  Telefon: 60140228                                            Email: kontaktenglehuset@gmail.com                                  CVR nr.: 40242384