Bekker Metoden

Englehuset 

Sjælens sundhedshus ApS                      Klik på Online Booking


Denne massage kan mærkes, både i forløsning og under behandlingen, den løsner de låste muskler og sener, den giver kroppen evnen til at virke bedre, da meget af den smerte vi har i kroppen har vi grundet en blokering både fysisk og eller psykisk.


Via vores App Body & Soul-lution, der er et opslagsværk over de psykiske begrundelser for vores skavanker og sygdomme samt hvilke dele af kroppen der representere psyken. lagt sammen med medianbane systemet, kan vi nu med Bekker Metoden komme i dybten med problemerne og skabe en forkøsning.

En fortælling fra en ung kvinde der har erfaret Bekker Metoden


Den 24. november 2007 var jeg involveret i et trafikuheld. Mit bækken blev slået skævt og jeg havde smerter i lænden og hoften.

To dage efter ulykken startede jeg i behandling hos en kiropraktor, som jeg gik hos hver anden dag i et halvt år. Samtidig med kiropraktorbehandlingerne, fik jeg massage og akupunktur. Ingen af behandlingerne havde den store effekt og efter det halve år, overbeviste mig selv om, at jeg bildte mig selv ind, at jeg havde de smerter.

Jeg stoppede i behandling. I en længere periode levede jeg bare mit liv og gemte mine smerter væk – men efter nogen tid, måtte jeg konstatere, at det ikke var en holdbar løsning. Det var ikke almindeligt, at jeg som ung pige på 20 år, skulle have daglige smerter, som nu også strålede helt ned til knæet.

Jeg starter hos en fysioterapeut, som er rigtig dygtig. Han hjælper mig igennem de værste smerter, men det er desværre kun toppen af dem han kan klare.

 

Den 4. november 2011 brækker jeg min venstre ankel tre steder. Jeg var 12 uger i gips og derefter genoptræning. Genoptræningen var ikke tilstrækkelig.

Jeg havde stadig mange problemer med både bækken, lænd og hofte i venstre side af kroppen. Mit forløb hos fysioterapeuten er stadig i gang, men han kan stadig kun tage det overfladiske og jeg vælger til sidst at droppe forløbet, da jeg føler at det kun er penge ud af vinduet og spild af min tid. Jeg begynder derfor igen at leve med smerterne og gemme dem væk.


I december 2014 har jeg så mange smerter, at jeg bliver nødt til at gøre noget ved det. Jeg bestemmer mig derfor, for at begynde hos en ny fysioterapeut og først stoppe når jeg har fået det helt godt.

Det bliver til to dage om ugen. Én dag hos en massør – hos fysioterapien, og én dag om ugen hos fysioterapeuten. De konstaterer forholdsvis hurtigt, at min brækkede ankel har gjort mit problem meget værre end det kunne have været. Jeg har gået skævt på foden i knapt 3 ½ år, og derfor ikke brugt fødderne til at bære mig, men ryggen. Jeg er blevet skævt i hele den venstre side af kroppen. Jeg får øvelser, som jeg skal lave fem gange dagligt og det fylder rigtig meget i min hverdag. Selvom at jeg flittigt laver mine øvelser, skal vi nærmest starte forfra hver gang jeg skal til behandling. Jeg er meget frustreret – og det samme er min fysioterapeut.


I perioden 2007 – 2015 havde jeg været i behandling hos to forskellige kiropraktorer, fire forskellige fysioterapeuter, én akupunktør, én ”klog mand” og adskillige massører og læger.


Den 6. april 2015, tager jeg til Portugal sammen med Englehuset. Jeg har fået et nyt øvelsesprogram med fra fysioterapeuten, som jeg blev opfordret til at lave hver dag. Med på turen er, Ann.

Jeg går til Ann med mine problemer i foden, og hun hjælper mig. Jeg får behandlet min fod hver dag og det bliver kun bedre og bedre. Jeg får kun lavet mine øvelser to gange på hele turen – jeg har nemlig ingen smerter!

Dagen efter, at jeg er kom hjem fra Portugal var jeg tilbage hos min fysioterapeut. Hun kunne slet ikke forstå hvordan jeg havde kunnet rykke mig så meget på så kort tid. Hun testede hvor meget jeg kunne og var meget overrasket. Mit behandlingsforløb blev derfor afsluttet og det er en meget stor befrielse for mig!

Jeg har haft det fantastisk siden jeg kom hjem – helt uden smerter. Jeg har endda haft stilletter på i over ni timer til en konfirmation – hvilket jeg overhovedet ikke har kunnet i 3 ½ år. Det er meget stort og det gør mig så glad!

Jeg er Ann dybt taknemmelig – hun har virkelig gjort en kæmpe forskel i mit liv. Hvis det ikke havde været for hende, så havde jeg ikke kunnet se nogen ende på dette her mareridt, som jeg har levet med i så mange år. Jeg kan nu nyde hver dag, uden at være plaget af smerter og jeg kan gå i høje hæle og dyrke min kvindelighed 100%. LIVET ER FANTASTISK!


 

Bekker Metoden


Hvad afhjælper

Bekker metoden med :


Behandlingen tager 30 eller 60 min


  • Lider du af migræne.
  • Hovedpine.
  • Led-, knogle eller muskelsmerter i ben, arme, skuldre eller ryg.
  • Indre uro.
  • Tennis- golfalbu.


Denne behandling kan kræve flere behandlinger alt efter hvor stort et problem du har.

Ved denne behandling sættes der gang i punkterne via meridianbanerne, der hænger sammen med de punkter, hvor du er øm eller har smerte. Jeg kan via dine smerter fortælle dig, hvilke psykiske symptomer der ligger bag disse smerter og hjælpe dig videre.

En unik behandling der bliver skræddersyet specielt til dig.Ann Bekker er kvinden bagved denne nye forløsende behandling vi kalder Bekker Metoden

I gennem mange år hvor Ann har læst og lært og blevet undervist af dygtige behandlere inden for kroppen og dens funtion, har hun fundet en effektiv måde at komme kroppens skavanker til livs.

                                                                           Englehuset Sjælens sundhedshus Aps  Telefon: 60140228                                            Email: kontaktenglehuset@gmail.com                                  CVR nr.: 40242384