Ziggie Zophie

Om Ziggie Zophie Munch Er på Barsel

 

Lidt om mig

Jeg hedder Ziggie Zophie Noel Munch. Jeg er født d 6. Okt 1981.

Jeg har altid, så langt jeg kan huske tilbage, været meget sensitiv. Jeg var aldrig i tvivl om hvordan mine forældre havde det og har altid forsvaret dem der ikke havde det godt.

Dyr der så ud til, ikke at ha et hjem skulle da bo hos mig.

Det var vi i familien ikke helt enige om. Jeg gemte sågar en tam allike på mit værelse fordi, når jeg vendte ryggen til den fløj den efter mig og satte sig på min skulder. Så den ville helt sikkert bo hos mig.

Mine klassekammerater har altid fået min opbakning hvis der var nogle efter dem. Om så det var store drenge der gik i flere klasser over mig, så tog jeg diskussionen. mit hjerte har altid været blødt for dem der havde det svært.

Mine antenner har altid været helt ude, for at mærke stemningen de steder jeg kom hen. og jeg havde en periode hvor jeg ikke kunne rumme for meget, jeg har lært at det handlede om min særligt sensitive side der blev for mæt, og ny er blevet min bedste egenskab

 

 

I 1993 mistede jeg min morfar der betød alt for mig. Det slog benene væk under mig. Der startede min indre rejse for alvor.

20 år skulle der gå med op og nedture, lige fra fødsels depression til angst til skilsmisse og meget andet.

I 2013 mødte jeg Cilje for første gang og der åbnede døren sig for mig, for hvem jeg virkelig er og hvad jeg kan. Den smukkeste rejse jeg nogensinde har taget. Jeg har fundet mig selv og min indre balance.

 

Jeg har fundet ud af, at blive den bedste udgave af mig selv og udvikle mig til et godt menneske også over for mig selv, er så vigtigt i mit liv, for at have en god indre balance. Jeg har lært at kærlighed ikke kun er “du er sød” “du er dygtig” osv. Det er også den rene sandhed om hvornår man ikke er et godt menneske og det er i de situationer der sker mirakler. Selvinsigt i mine tanker om mig selv og behandlingen af mig, var en af mine store udviklinger, altså hver gang jeg tænkte mere på andre og ikke på mig selv eller retter tråtte over mine egen rænser for at pleace en anden, ja så fik jeg det være. nu har jeg så en masse redskaber til både mig selv og andre via en del uddannelser jeg har taget. Og uddannelsen jeg er på nemlig uddanelsen i at være mig.

 

Jeg har selv taget rejsen og ved at selv om det ser sortest ud, så er der det smukkeste lys for enden og det har givet mig lysten til at hjælpe andre.

Jeg har den dybeste respekt for de mennesker der tager deres rejse selvom det godt kan gøre ondt, men glæden og stoltheden i de menneskers øjne når de er på den anden side er det vildeste. og jeg vil fra mit dybeste hjerte være taknemmelig for at deltage til at du får en skøn og lærerig rejse med masser lys for enden.

 

Jeg har indset at min måde at være på hele livet over for ander, altid har været farvet af mine evner til at se tingene på et dybere plan end normalt. jeg har skullet finde balancen mellem min meget åndelige side hvor jeg dagligt guidede dem omkring mig, til at kun guide når jeg blev spurgt. ikke alle er klar til sandhederne og nogle ønsker dem pakket ind. Jeg siger altid tingene med kærlighed og flytter gerne på mine medmennesker kærligt så deres liv bliver bedre. Jeg har den samme holdning som Cilje : man kan blive klog af at læse en bog men visdom kommer fra erfaringer, så jeg er altid i indre udvikling for at finde dybere redskaber som jeg kan give videre i min klinik.

 

Det er naturligt for mig, at være i tæt kontakt med engle og den åndelige verden dagligt.

Jeg ønsker, at de redskaber englene giver mig til at gøre livet lettere at håndtere, bliver givet videre til andre.

Mit ønske er at hjælpe andre til en dagligdag, der er lykkelig, lys og fredfyldt.

Jeg ser frem til at hjælpe dig.

 

Jeg arbejder etisk

Jeg arbejder med respekt for englene og den åndelige verden. Det er min intention via clairvoyance, din skytsengels budskab og gennem kontakten til en afdød, at jeg videregivere budskaberne til dig. Jeg har tavshedspligt og fortæller aldrig om: død, ulykker eller alvorlig sygdom. Jeg stiller aldrig ind på mennesker der ikke selv beder om det.

 

 

Med kærlige og varme tanker Ziggie Zophie Munch Englehuset i Ørsted

 

Ziggie har sit eget Englehus i Ørsted hendes adresse er Solvej 8 8950 Ørsted

Klik her for at få vores Nyhedsmail

Mine Mantraer

"I am the person I want to meet. I treat myself and others the way I want to be treated."

 

"Jeg er den forandring jeg ønsker at se i verden"

 

Hvis vi slipper forventningerne, finder vi vores indre lykke.

 

"Jeg elsker mig selv, så andre kan se hvordan jeg vil elskes"

 

"Jeg elsker det liv jeg har valgt, jeg er taknemmelig for de lektioner, livet har lært mig"

 

"Medgang og modgang er livets gaver. Pak gaven op og hold fokus på værdierne"

 

 

 

 

"Opgaver er blot gaver oppefra, som vi skal lære at pakke op."

- Cilje Tinemari Tiemroth

 

 

 • Clairvoyant rådgiver
 • Medie (afdøde kontakt)
 • Engle healing
 • Coaching
 • Bekkker Metoden
 • Par coaching
 • Forældre coaching
 • Regressions terapeut
 • Tidslinje terapeut
 • Livskontrakt terapeut
 • Bio terapeut
 • Nada behandler
 • Angel coach
 • Akupressur

 

 

Englehuset Sjælens sundhedshus Aps

 

 

Telefon: 60140228 Email: kontaktenglehuset@gmail.com CVR nr.: 29259402