Viden om engle

Ærkeengle

 

Klik på en af Ærkeenglene og læs mere...

 

Viden om engle

Skytsengle

En skytsengel er en engel, som har fået til opgave at varetage beskyttelse af dig. Alle mennesker har en skytsengel og mange af os har mærket til vores skytsengel, hvis vi har været ude for noget dramatisk i vores liv eller blot tilladt vores skytsengel at være der for os. Skytsengel omtales undertiden også som ledsager engel, hvilket referere til at de ledsager os på vores vej igennem livet - fra fødsel til død.

 

Din skytsengel har været sammen med dig siden din sjæl blev født, den er din bedste ven, den vil altid være der for dig, den beskylder dig aldrig for noget, dens eneste ønske er at hjælpe dig med din opgave her på jorden, så du får en god oplevelse. Har du et svært liv kan det hjælpe at sætte sin skytsengel på arbejde, den vil kun blande sig i det du laver og hjælpe dig hvis du beder den om det, og kun hvis det gavner dig, den vil ikke hjælpe andre, uden de andre ønsker den hjælp.

 

Hvis du ønsker at den skal hjælpe dig med at finde et nyt job skal du beskrive det job du ønsker så specifik som muligt, pas på med at sætte begrænsninger for dig selv. For det vil forsinke din engel i at levere det du ønsker, når du har sagt hvad du ønsker til din skytsengel, er det blot at være opmærksom på, om der er noget som gentagende gange fanger din opmærksomhed, for så er det vejledning fra din engel.

 

En skytsengel kan beskrives som et venligsindet væsen, der varetager den særlig opgave at tage sig af os. Ens skytsengel vil i situationer hvor man har brug for hjælp, på forskellige måder være der for en til at give hjælp, råd og vejledning. Nogle mener at vores skytesengel er der for os fra vores fødsel, men for at blive rigtig handlekraftig og stærk og derved bedre i stand til at vejlede og beskytte os, først skal styrkes ved tro. At man altså kan tale om en form for aktivering af sin skytsengel, der bliver styrket, dygtigere og mere handlekraftig, jo mere vi tror på ham eller hende. Den mængte energi vi bruger på engle eller på alt i liver gør alle strækere, energi er en form for næring om det er positivt eller negativt.

Hvorfor engle

Jeg er blevet spurgt " Hvorfor engle"? Til det spørgsmål sad jeg tavs et stykke tid og tænkte,hvorfor er det egentlig engle jeg har valgt at arbejde med, de har siden jeg var lille været i mit liv, det første jeg gjorde da jeg blev født var at smile til dem. Så på en måde har det ikke været mit eget valg, dog har jeg valgt at dele min viden og erfaringer med alle der ønsker at lære om dem og på den måde er det blevet til mit arbejde.

Englene kommer til mig, for at få min hjælp til at hjælpe andre. Det har de gjort ved at vise sig for mig fra fødslen og lade mig vide at de er her. Jeg har altid føler en stor glæde ved at englene er i mit liv, og at de er med mig i min livsmission. Jeg arbejder med kærlighed til englene og til de opgaver de giver mig.

Englene kan komme til os i drømme eller lade os mærke at de står ved vores side. Vi kan også påkalde dem når der er brug for deres assistance, f.eks ved rensning af boliger, englekort oplæg eller under en clairvoyance.

Alle kan høre englenes vejledning som ofte er pludselige indfald. Alle kan lære at skelne mellem egentankevirksomhed og englenes ord, det kræver blot øvelse.

Englene hjælper kun når man beder om det, og hvis det er med en kærlig hensigt. Det er vigtigt at man er meget specifik når man beder englene om noget, da man får det man beder om. Når man er opmærksom og taknemlig for englenes hjælp gør man det nemmere for dem at hjælpe.

Vi beder englene om hjælp til hverdags ting,

såsom at resevere en p-plads ( hvilket er super handy), få børnene til at rydde op ( dejligt) , guide os til tilbudene i dagligvarebutikkerne, hjælper os med at hjælpe en menneske der har brug for det.

Passe på vores børn og egendele.

De har aldrig svigtet os. Derfor ønsker vi at hjælpe dem med at hjælpe andre. Vi håber det er forklaring nok på "HVORFOR ENGLE"

Info om engle og opstegne mestre

Jeg har valgt at lave en masse info her på min hjemmeside om ærkeengle og nogle af de opstegne mestre, mest af alt fordi jeg har via mine mange foredrag opdaget at der er mange som ikke ved hvem de skal bede om hjælp og hvordan de skal kalde på dem, de fleste der er i denne verden ved at Ærkeenglen Mikael er den der kæmper og beskytter, han er også den der renser os for skidt og møg som vi tit bære på, de ved også at Ærkeenglen Rafiel er healer englen, men ved de at Ærkeenglen Gabriel ikke kun kan hjælpe kunstener, denne engel, hjælpere gerne med dine børn, så der kan være ro og hyggelig leg, lige meget hvor vilde de er. i kan også læse bogen Ærkeengle og opstegne mestre som er en fantastisk bog.

Du kan klikke på billederne ude i højre og i venstre side og derved få mere info om de forskellige.

 

Kan alle snakke med engle

Ja alle kan om du tror på dem eller ej, så prøv at kald på dem og giv udtruk for dine behov i positiv flow, måske kan du fornemme de er der måske ikke men hjælpe vil de, dog kun når du beder dem om det. Jeg vil råde dig til at bede dem om hjælp efter du har haft fokus på hvad du er taknemlig for inden du skal sove og starte din nat med en bestilling til din engel, din engel forstår bedst følelser så når du bestiller noget ved din engel gør det med den følelse du har forbundet med at du bodtager eller indnu bedre har bodtaget det som du har bestilt.

 

 

 

Opstegne Mestre

Klik på en af de opstegne mestre og læs mere...

 

Englehuset Sjælens sundhedshus Aps

 

 

Telefon: 60140228 Email: kontaktenglehuset@gmail.com CVR nr.: 29259402