Angel Retreat Bali

Englehuset                                            Online Booking

Angel Retreat Bali


Denne rejse er en invistering i dig selv

Tilmeld dig på

angelretreatenglehuset@gmail.com

En rejse for alle der ønsker selvforståelse og udvikling og vejen til indre lykke som bliver ved dig selv i livets nedture. Denne rejse vil forandre dit liv til det bedre hvis du ønsker det.

Der er ingen forudsætninger eller krav til dig, kun at du ønsker et lykkeligere liv.


Har du brug for at finde dig selv, forstå dine handlemønstre  og få mere indre ro?

Få ryddet op inden i og renset ud så du lettere kan finde din vej i livet?

Trænger du til udvikle dig og få nye redskaber du kan bruge i din hverdag?

Trænger du til at lade op og få nyt overskud ?


Vi har erfaringer med at hjælpe folk ud af deres brug af Vanedannende piller inden for lykkepillen og smertestillende piller. Ønsker du dette snak først med din læge ! derefter med Cilje.


Det unikke ved denne tur:

Da det er et kursus/workshop kan du som selvstændig trække det fra


Vi vil lære at se vores livs udfordringer i øjnene og finde vejen ud af dem. Mange af vores udfordringer bunder i vores fortid og indeholder meget nyttig værktøj og skjulte fælder som gør vores liv mindre lykkeligt eller skaber en sygdom i vores krop. Denne rejse vil være farvet af soulinsigthfullness.

Se mere om soulinsigthfullness her., en metode der giver dig et helt nyt liv med helt nye mønstre, du vil få en dagligdag med styrke og værdier, dit selvværd og selvrespekt vil markant forbedres og derved hjælpe dig til at altid vide hvor og hvad der er godt for dig og dit liv.

Der er sygdomme man kan stoppe eller forminske ved at få de resakaber Cilje har og hun ligger gerne en plan for dig. Kontakt os inden rejsen hvis du vil have hjælp til din sygdom.Kort sagt går denne tur ud på, at kigge dig selv og dine ønsker i øjnene, lære hvordan du indfrier dem, hvorfor og hvad der har gjort, at du ikke helt har indfriet dine ønsker endnu. Vi vil give slip på blokeringer, angst og bekymringer, finde nye veje at gå i dit liv, så du kommer hjem helt fornyet, med ekstra energi og overskud til at komme videre i dit liv.


Se videoer her fra tidligere deltager i alle aldersgrupperDet individuelle behandlinger i løbet af turen :


Vi har på denne tur valgt at I alle vil have mulighed for at snakke med Cilje Tinemari og Anna på enehånd, de vil guide jer igennem hele turen og være opmærksom på hvad i har brug for, for at nå jeres mål. Cilje Tinemari har i 22 år arbejdet med mennesker lige fra par til det enkelte menneske og hjulpet en del ud af psykiske udfordringer, guidet par til en større balance. Anna har taget uddannelse hos Cilje og har store erfaringer med Ciljes rejser og hendes evner til at se og give de rette redskaber er fantastiske.

Så sidder du nu og tænker du har ting i dit liv du ønsker var andreledes, men du ved ikke helt selv hvordan du løser det, eller du render panden imod en mur tit. så vil denne rejse være en fantastisk invistering i dig selv. DENNE TUR ER TRANSFORMERENDE


Denne rejse indeholder:


 • Bus fra lufthavn til hotel & retur
 • Hotel ophold i 10 dage.
 • Morgen mad alle dage 
 • Hjerte healing
 • Chakre healing
 • Meditationer ( guidet meditationer som man kan bruge hjemme)
 • To dejlige kursus dage ( indsigten i dit livs formål og vejen til indre lykke og balance)
 • Chi gong og Meditation hver dag
 • Nada Behandlinger hver dag og op til flere gange om dagen
 • En hel dag med udflugt
 • Selvudvikling og afslapning samt healing dagligt
 • 2 dage med silence,og intens healing.
 • Vi opfordre til at deltagerene ikke har deres tlf i brug på nogen måde.
Mødes i Denpasar Indonesien lufthavn kl mellem 15:30 og 17:30 den 16 Marts det tager tid at komme ind i landet, så vi venter på at alle kommer og står med et skildt der siger Englehuset.

Bussen køre mod Hotellet


Dato: 16 marts 2019

 HUSK PÅ VI FORLADER DANMARK DEN 15 MARTS 2019

Mødetidspunkt: kl 18:30 den 16 marts 2019 det tager tid at komme igennem lufthavnen.

( Denpasar Indonesien lufthavn )

Check-in: Du har selv købt din flybillet


Teamet afrejser fra København den 15 marts 2019 kl 15:35 lander i Denpasar den 16 marts kl 17:30


Afrejse Denpasar Indonesien lufthavn


Dato: 25 marts 2019 kl 19

Mødetidspunkt: kl.14 (Receptionen på hotellet)

Check-in: Du har selv købt din fly billet


Teamet afrejser fra Denpasar kl 19 den 25 marts og lander i København den 26 marts kl 6:20


Ønsker man at følges med teamet kontakter man os og vi vil guide jer til at flyve med det samme fly, hvis vi ikke følges ad vil vi samles i Depasar lufthavn hvor teamet uniform på så i kan finde dem.I Denpasar lufthavn venter der en bus på os som kører os til The Mansion Hotel spa and resort.

Det er ca 45 min i taxi fra lufthavnen.


Vi sover to og to sammen på hotellet, og hvem der sover med hvem finder vi ud af når vi kommer frem. Vi tager naturligvis hensyn til jer, der som par ønsker at bo sammen. Vi opfordrer til, at man ikke bor sammen med sin familie eller kollega, da det kan bremse ens udvikling, men I bestemmer selv. Ønsker du eneværelse kan det måske lade sig gøre på denne rejse, vi vil gøre vores for at det kan lade sig gøre dog med det forbehol at det bliver noget dyrer for dig.
Faste rutiner på turen:


 • Morgenmad kl 8-8:45 hver morgen
 • Nada behandling lige så tit du har behovet. Viden om nada se her..
 • Meditation / energi øvelser kl 9-10 hver morgen. ( dog ikke på udflugtdagen)

 


Igennem hele opholdet er Cilje og Anna til din rådighed, så du har mulighed for at få snakket de ting igennem, som du har brug for. Hvad enten det er på tomandshånd eller ved poolen sammen med de andre. De to dages workshop/ kursus. Vil give dig et fantastisk indblik i dig selv og dit liv, du vil få rydet op og forstået livet, samt få redskaber til at håndtere dig selv og livet når du kommer hjem.


Silence dagene:


Mange frygter disse dage, men de er helt igennem fantastiske og du er på ingen måde alene

( Klik her for at se 3 personers fortælling om deres oplevelse på angel retreats ), hele hotellet ved besked og tager fantastisk vare på dig og din situation. du vil kunne komme og få healing dagen lang. Dagene er lavet for at man kan komme helt ind til sin indre kerne, og du vil ha fået en række redskaber til at håndtere disse dage. I stilheden ligger alle svar og guddommelige ider samt indsigter.


Dato 16 Marts 2019

Dag 1 Ankomst til  Denpasar lufthavn samt indkvartering på hotellet.


Mødes i Denpasar lufthavnen mellem kl 18:30 og 19:30 ( følges ad hvis vi er med samme fly) det tager tid at komme ind i bali efter flyveren er landet, man skal regne med en lille time og vi bliver kørt til vores 5 stjernet hotel The Mansion Hotel spa and resort Bali.

Resten af dagen/aftenen er afsat til hygge, afslapning og nydelse, her vil i få jeres værelser og den i skal bo med. Hvis i rejser sammen to og to og ønsker at bo på værelse sammen skal vi vide det, og vil prøve at tage hensyn til det hvis det er muligt.Dato 17-18 Marts 2019

Dag 2 & 3


Dagenes tema: Hvad er min baggrund og begrundelse for min adfærd.

Fra ca kl 9.00-16.00 vi vil være i et lokale kra kl 9-13 og fra 13-16 er vi hvor end vi ønsker at være på hotellet.


Dag 1 & 2 på workshoppen :


 • Vi vil lære om hvorfor vi er som vi er kva vores baggrund og se dybt ind i vores rødder.
 • Vi vil lære at modtage nydelse
 • Vi vil lære at give og modtage og vigtigheden af begge dele
 • Vi vil lære om soulinsigthfullness begræberne og hvordan man bruger dem.
 • Vi vil lære selvhealing
 • Vi vil arbejde sammen og enkeltvis med det matriale der bliver udlerveret
 • Vi går dybere ind i hvad indre lykke er og hvordan man får det
 • Vi vil snakke om de gamle negative mønstre vi har og hvordan vi kommer af med dem
 • Der vil være øvelser som giver dig insigt og indblik i dig selvDato 19 Marts 2019

Dag 4


Dagenes tema: Fridag

Denne dag er din at bruge som du ønsker,Du vil altid kunne bede Cilje og Anna om hjælp og samtale og healing. der er de faste rutiner samt en guidet meditation du vil kunne tage med hjem og bruge i din bevidsthed, det er en enkel øvelse der er helbredende. Vi vil kl 21 mødes og få hver vores emne vi skal fordybe os i de næste to dage i stilhed inden mødet vil der være energi øvelser og gruppe samtale om de næste dages stilhed.Dato 20 & 21 Marts 2019

Dag 5 & 6


Dagens tema: Silence

I disse dagene i stilhed, her må du på ingen måde snakke med nogen, du skal bruge dagen til at fordybe dig i dig, du bestemmer selv hvor du er, om du tager på stranden eller ind til byen, du vil få et lille skilt hvor der står at du er i stilhed.( skiltet er som et navneskilt du sætter på trøjen)

Cilje vil give dig et emne du vil gavne af at fordybe dig i, i forhold til din egen indre udvikling. Cilje og Anna vil være på hotellet og du vil kunne hente dem for at få healing og nada hele dagen.


Dato 22 Marts 2019

Dag 7 


Dagens tema: Heldags udflugt

Efter to dage i stilhed bliver det god med en dag fyldt med healing og smukke oplevelser, vi vil ikke lade jer vide for meget om udflugten, da det er en meget smukker oplevelse, at opleve ting fra et neutralt udgangspunkt, lidt lige som den første gang man så noget smukt.

Dog skal i vide at i skal medbringe 50 us Dollers, man kan hæve penge i Bali


Dato 23 Marts 2019

Dag 8


Dagenes tema: FRIDAG.

I dag kan du selv bestemme hvad du vil lave du kan altid få samtale og behandling af Cilje og Anna, der vil dog være mulighed for at de tager med nogle deltagere ned i byen Ubud eller laver noget andet med deltagerne.
Dato 24 Marts 2019

Dag 9


Idag vil vi samles alle sammen, Cilje og Anna vil fortælle jer om vores smukke rejse sammen med jer, vi vil give jer lidt gode råd med på vejen, og i vil klappe af hinanden og nyde resten af dagen og gøre klar til at skulle hjem.


 • Vi vil lave en handleplan som du kan tage med hjem og bruge der hjemme.
 • Vi skal hjem, så bussen henter os kl ca 14 den 25 marts og kører os til lufthavnen.Dato 25 Marts 2019

Dag 10


Dagens tema: Hjemrejse. Vi bliver hentet ca kl 14 på hotellet og kørt til lufthavnen, da hotellet mener man skal være i lufthavnen ca 4 timer før og der kan være meget trafik.
Hvad for du for de


             16000 kr

Læs vigtig info her...

Før du bestiller plads på turen. 

 Rejsen indeholder:


 • Bus fra lufthavn til hotel & retur
 • Hotel ophold i 10 dage.
 • Morgen mad alle dage 
 • To dage med workshop
 • To dage i silence
 • Chi gong og Meditation hver dag
 • Healing og samtale terapi
 • Nada Behandlinger hver dag
 • En dag med udflugt
 • Selvudvikling og afslapningTilmelding til turen på mail:


angelretreatenglehuset@gmail.com


Når du tilmelder dig via HER skal du efter tilmeldingen betale et depositum og sende en kvitering på betalt depositum.


Ønsker du ene værelse vil vi gerne spørge til det for dig men kan ikke love noget på denne tur samt du må forvente et tillæg på prisen. 


Depositum 4000 kr betales ved bestilling af rejsen

Se konto nr er i kolonen da det ikke er det samme konto nr som englehuset bruger dagligtRestbeløbet på 12000 kr betales senest den 1 januar 2019
Husk at angive dit fulde navn.


VIGTIGT!

Bliver du forhindret i at tage med på turen skal afbestilling ske inden 1/12 2018 for at kunne få dit depositum retur.


                               

 


                                                                            Englehuset Sjælens sundhedshus Aps  Telefon: 60140228                                            Email: kontaktenglehuset@gmail.com                                  CVR nr.: 40242384