Uddannelser

Englehuset                                            Online Booking

Uddannelser


"Tænder du et lys i mørket, er der ikke mørkt Længere." - Cilje Tinemari Tiemroth

 

Om uddannelserne i EnglehusetVelkommen til siden om Englehuset's uddannelser her finder du bogstaveligt talt uddannelser om alt imellem himmel og jord. Skønt vores uddannelser er forskellige af natur har de ét tilfælles, at give dig redskaber til et lykkeligere liv.


Englehealer

Bliv eksempelvis Englehealer og opnå en sjælden dybde med dit healing arbejde. Englenes kærlige energi kanaliseres igennem dit legeme, hvor du har tilsidesat dig selv, og tillader englene at nå og at heale den givne klient. Med en uddannelse, som Englehealer går du forrest i healingen af hele jorden ved, at stille dig selv tilrådighed for tilstedeværelsen af guddommelig kærlighed i et andet menneskes oplevelse og liv. Du opnår en finhed og en sensitivitet, som  gør dig i stand til at ikke blot heale dig selv og andre, men samtidig giver dig et nyt perspektiv og du vil opdage flere og flere grunde til, hvorfor livet altid har været fantalastisk.'Regressions, Tidslinje og Livskontrakt Terapeut'

Sæt for alvor gang i udrensningen og udviklingen hos dig selv og dine klienter med vores uddannelse som 'Regressions, Tidslinje og Livskontrakt Terapeut'. Med en uddannelse som 'Regressions, Tidslinje og Livskontrakt Terapeut' får du en massiv værktøjskasse og du får samtidig styrket og bekræftet dine evner. Dertil får du udvikler du dig til en kompetent Terapeut, som virkelig kan gå i dybden med dig selv og dine klienter. Du vil på en udrensende, opløftende og underholdende måde finde ind til kernen og kunne give dig selv og dine klienter langt større klarhed, ro og livsglæde. Du vil, igennem regression opnå en klarhed om mønstrene i dit liv og om hvorvidt nogle gentager sig. Og dertil lære hvordan du bryder de uhensigtsmæssige blokeringer der måtte være, og samtidig kopierer og gentager dine fortidige succéer i nye områder af dit liv. Ved hjælp af tidslinje terapien samt læren derom får du effektive og let anvendelige redskaber til at skabe kærlige resultater for dit fremtidige liv, og få forløsning af dit fortidige liv. Tydelig og klar forståelse af dig selv, dine udfordringer, dine guddommelige aftaler og hvad du har valgt for dit liv, får du igennem rejsen med din skytsengel til at gense og genopleve din personlige livskontrakt. Med denne omfattende uddannelse er du for alvor i højsædet når det kommer til behandling af dine klienter, du har har tilegnet dig endnu flere redskaber og virkelig virkelig videreudviklet dine evner.


Certificeret Inkarnerings-massør

På latin betyder 'inkarno' i kødet, og denne chakra-baserede Inkarneringsmassage handler i allerhøjeste grad om at sjælen finder plads i kroppen, bliver mere tilstede i kroppen og i livet. Med en certificering som Inkarnerings-massør opnår du i dig selv, det samme som du lære at give til andre, nemlig klarhed, tilstedeværelse og derved sjæleligt udtryk i kroppen og i livet.

Chakra kort fortalt:

Rod : Jordforbindelsen samt familie relationer med mere.

Hara : Lyst til livet, sex drift og respekt for sig selv og andre.

Sola-plexus : Identitet, viljestyrke, give og modtage kærlighed.

Hjerte : Overskud / rummelighed i kærligheden til sig selv og andre

Hals : Udtryk, Kommunikation i flow og balance.

Pande : Synsvinklen på livet til og fra sig selv og andre.

Krone: Overblik, selvbillede og større viden.Angel Coach

På uddannelsen til Angel Coach, bliver det hurtigt klart for dig hvorfor du deltager, energien løftes og du lærer så virkelig enormt meget om dig selv, og ikke mindst hvordan du bedst hjælper andre i deres livssituationer, såvel som dig selv.


Du mødes med en følelse af guddommelighed på jorden ved englenes tilstedeværelse, du får igennem hele uddannelsen udrenset og udviklet dig som aldrig før. Du kan roligt glæde dig til at udvide din følelsesmæssige forståelse og kunnen, og som uddannet Angel Coach har du gennemgået en oprigtig transformation af dig selv i dette liv, en tranformation der er synlig og gavnlig for alle.


Som Angel Coach får du indsigt, evner og kompetencer inden for alle Englehusets spirituelle områder, du kombinere healing, inkarnerings-massage, clairvoyance, regression, tidslinje og livskontrakt terapi, massage, afdødekontakt mm. Du opnår en forståelse, dybde, rummelighed og kontakt opad til, samt kærlighed som ikke kan måles.

                                                                           Englehuset Sjælens sundhedshus Aps  Telefon: 60140228                                            Email: kontaktenglehuset@gmail.com                                  CVR nr.: 40242384