Healings massage

Englehuset                                            Online Booking

Hvad er healingHealing betyder at gøre hel, dvs. helbrede.

Healing er baseret på den forudsætning at kroppen betragtes som et energisystem i konstant forandring, og at sygdom forårsages af en mangel eller ubalance i disse energier. Alle mennesker, dyr, planter og jorden er omgivet af et energifelt, som er i konstant interaktion med omgivelserne.

Der er meget stor individuel variation i den måde healere praktiserer healing på. Helbredelsen foregår oftest ved hjælp af energi, der overføres fra healerens hænder til klientens krop ved at lægge hænderne på bestemte områder af kroppen. Energien kan komme fra healeren selv, eller healeren kan opleve at være en kanal for en udefrakommende energi, som menes at komme fra den universelle energi, højere bevidsthed eller ubetinget kærlighed alt efter healerens livsopfattelse.


Engle healings massage


Denne massage er blid og fyldt med smuk beroligende energi. Hele din krop vil føles afslappet.

Hvis du har ømme muskler og har brug for en massage, der går i dybten, vil du også kunne få det i denne behandling. Dog vil der også være bløde blide kærlige bevægelser, der skaber ro i dit indre.

Denne behandling er til dig, der vil videre med livet og finde indre ro, mangler at kunne mærke dig selv, finde tillid til din krop og fjerne neuroser.


Bestil tid via vores Online booking. Kig oppe i højre hjørne af siden og klik på Online booking.

                                                                           Englehuset Sjælens sundhedshus Aps  Telefon: 60140228                                            Email: kontaktenglehuset@gmail.com                                  CVR nr.: 40242384