Healings massage

 

Engle healings massage

 

Denne massage er blid og fyldt med smuk beroligende energi. Hele din krop vil føles afslappet.

Hvis du har ømme muskler og har brug for en massage, der går i dybten, vil du også kunne få det i denne behandling. Dog vil der også være bløde blide kærlige bevægelser, der skaber ro i dit indre.

Denne behandling er til dig, der vil videre med livet og finde indre ro, mangler at kunne mærke dig selv, finde tillid til din krop og fjerne neuroser.

 

Bestil tid via vores Online booking. Kig oppe i højre hjørne af siden og klik på Online booking.

Hvad er healing

 

 

Healing betyder at gøre hel, dvs. helbrede.

Healing er baseret på den forudsætning at kroppen betragtes som et energisystem i konstant forandring, og at sygdom forårsages af en mangel eller ubalance i disse energier. Alle mennesker, dyr, planter og jorden er omgivet af et energifelt, som er i konstant interaktion med omgivelserne.

Der er meget stor individuel variation i den måde healere praktiserer healing på. Helbredelsen foregår oftest ved hjælp af energi, der overføres fra healerens hænder til klientens krop ved at lægge hænderne på bestemte områder af kroppen. Energien kan komme fra healeren selv, eller healeren kan opleve at være en kanal for en udefrakommende energi, som menes at komme fra den universelle energi, højere bevidsthed eller ubetinget kærlighed alt efter healerens livsopfattelse.

Telefon: 60140228 Email: kontaktenglehuset@gmail.com CVR nr.: 29259402